Головна » Новини та публікації » Волинь: шахта "Нововолинська" отримає 100 млн. з держбюджету

Волинь: шахта "Нововолинська" отримає 100 млн. з держбюджету

14 серпня народні депутати України проголосували за Закон "Про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2014 рік" (щодо перерозподілу видатків, передбачених Міністерству енергетики та вугільної промисловості на підтримку вугільної галузі).

Зокрема, для Волині передбачено виділити цьогоріч 100 млн. грн. на добудову першої черги шахти №10 "Нововолинська". Про це йдеться у повідомленні прес-служби Волинської обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, ДП Шахта № 10 «Нововолинська». - вугільна шахта, що знаходиться на стадії будівництва. Шахту планували відкрити ще у серпні 1012 року. Розташована у місті Нововолинськ, Волинської області. Єдина в Україні ново-збудована шахта, фінансування якої відбулося за рахунок бюджетних коштів України. Замовником виступає Держване підприємство "Дирекція по будівництву об'єктів" (м. Червоноград, Львівська область)
Будівництво шахти було розпочату у 1980-х роках з річною потужністю видобутки 0.9 млн тонн вугля та запасами 37.8 млн тонн енергетичного вугілля газової групи.

Джерело zhytlo.in.ua

Публікації та новини схожі

Ціни на європейському ринку газу пішли вгору: можливі перебої з доставками?

20.08.2014
Ціни на європейському ринку газу пішли вгору: можливі перебої з доставками? Ціни на природний газ на європейському ринку після різкого падіння – найбільшого за останній 5 років – почали знову зростати.

докладніше

Анатолий Близнюк вручит награды городам лучшего благоустройства

07.11.2012
Анатолий Близнюк вручит награды городам лучшего благоустройства В 13:00 7-го ноября в Международном выставочном центре (Броварской проспект, 15) в рамках VIII Международного конгресса «Институциональные и технические аспекты реформирования жилищно-коммунального хозяйства - 2012», Министр регионального развития, строительства и жилищно-коммунального хозяйства Украины Анатолий Близнюк вручит награды победителям ежегодного всеукраинского конкурса «Населенный пункт наилучшего благоустройства и поддержки общественного порядка» за 2011 год.

докладніше

Загальний огляд проектів Законів та Постанов у житлово-комунальній політиці

03.04.2013
Загальний огляд проектів Законів та Постанов у житлово-комунальній політиці Найбільше народних обранців у сфері житлово-комунальної політики цікавить «містобудування», за час роботи парламенту VII скликання внесено 25 проектів Законів та Постанов з загальної кількості - 73 (один проект Постанови про відповідальність Кабінету Міністрів України внесений опозиційними фракціями).

докладніше

Тетяна Бойко: Як позначиться на житлово-комунальних тарифах підвищення плати за газ для населення з 01.05 на 50%, а для підприємств теплокомуненерго на 40%.

27.04.2014
Тетяна Бойко: Як позначиться на житлово-комунальних тарифах підвищення плати за газ для населення з 01.05 на 50%, а для підприємств теплокомуненерго на 40%. У зв’язку з цим, наскільки можуть зрости тарифи для населення і скільки людей тепер муситимуть звертатися за субсидіями? Чи не виникне ситуація, що відповідні служби не зможуть прийняти всіх охочих для оформлення субсидії?

докладніше

Юридична консультація

не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ)

 Керівник ЖКО стверджує, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано? В моєму місті єдине ЖКО, яке обслуговує 10 тис. абонентів. Його керівник неодноразово демонстративно заявляє, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є так звані протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано?

докладніше

чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ

 Чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ? Чи можна самоствореному ОСББ ініціювати відміну передачі будинуку на баланс ЖЕКу?
Наразі є новобудова на стадії передачі під заселення (в КГС видають оглядові ордери).

докладніше

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше

соседи поставили бронированную входную дверь

 Соседи поставили бронированную входную дверь, изменив при этом направление открывания. В результате при полном ее открывании наша дверь на 30% закрывается соседней дверью, на выход остается 50-60см свободного пространства. Соответсвует ли это нормам пожарной безопасности нашей квартиры? Надо ли мне предпринимать какие-либо действия в защиту своего жилья? Куда обращаться?

докладніше