Головна » Новини та публікації » Тетяна Бойко: Як позначиться на житлово-комунальних тарифах підвищення плати за газ для населення з 01.05 на 50%, а для підприємств теплокомуненерго на 40%.

Тетяна Бойко: Як позначиться на житлово-комунальних тарифах підвищення плати за газ для населення з 01.05 на 50%, а для підприємств теплокомуненерго на 40%.

Тетяна Бойко, керівник житлово-комунальних програм громадянської мережі «Опора».

«Як позначиться на житлово-комунальних тарифах підвищення плати за газ для населення з 01.05 на 50%, а для підприємств теплокомуненерго на 40%. У зв’язку з цим, наскільки можуть зрости тарифи для населення і скільки людей тепер муситимуть звертатися за субсидіями? Чи не виникне ситуація, що відповідні служби не зможуть прийняти всіх охочих для оформлення субсидії?»

Андрій Олексійович Білик, Голова правління, генеральний директор ПАТ АК «Київводоканал».

«Кабмін затвердив план реконструкції Бортницької станції аерації»

Публікації та новини схожі

Мінрегіон: Конференція «Ефективний власник житла – форми управління багатоквартирним будинком»

30.10.2012
Мінрегіон: Конференція «Ефективний власник житла – форми управління багатоквартирним будинком» 07.11.2012 в рамках VIІІ Міжнародного конгресу «Інституційні та технічні аспекти реформування житлово-комунального господарства – 2012» відбудеться конференція «Ефективний власник житла - форми управління багатоквартирним будинком».

докладніше

Мінрегіон: Роз’яснення щодо стану погашення заборгованості з різниці в тарифах в місті Київ

27.08.2012
Мінрегіон: Роз’яснення щодо стану погашення заборгованості з різниці в тарифах в місті Київ Днями ряд районів Києва після двотижневих гідравлічних випробувань водопровідної мережі так і не дочекався подачі гарячої води. Стурбовані жителі київського Лівобережжя почали телефонувати до екстрених служб, гарячої лінії «Київенерго», диспетчерських служб. Роз’яснення не забарилося: компанія, яка забезпечує «тепло та світло для киян» заборгувала за газ через різницю в тарифах. Але щойно отримають кошти – з’явиться гаряча вода!

докладніше

Мінрегіон: Пропозиція житла за програмою здешевлення іпотеки перевищила попит

06.08.2012
Мінрегіон: Пропозиція житла за програмою здешевлення іпотеки перевищила попит За 23 – 27 липня кількість громадян, бажаючих взяти участь у програмі здешевленої іпотеки збільшилася на 465. Тепер здешевленим кредитом мають намір скористатися 9613 громадян. У програмі зростає кількість житлових будинків, яких за минулий тиждень додалося 33, а також квартир, яких тепер пропонується на 1475 більше. Усього ж у програмі реалізації соціальної ініціативи Президента по здешевленню вартості іпотечних кредитів беруть участь 221 будинок у яких для громадянам пропонується 9733 квартири. Вперше за весь час реалізації програми пропозиція житла перевищила попит.

докладніше

Ресурсний центр для ОСББ: Краматорськ

09.02.2012
Ресурсний центр для ОСББ: Краматорськ Ресурсний центр ОСББ проводить роботу в режимі «гаряча лінія», надання юридичної та методичної допомоги, консультація по створенню та реєстрації нових ОСББ та ін.

докладніше

Юридична консультація

мы хотели бы создать ОСББ

 Мы хотели бы создать ОСББ, но при этом возникают вопросы: Зачем на первом собрании выбирать бухгалтера? должен ли он быть из жильцов дома? Это ведь должность не избираемая, а назначаемая (наёмная) не так ли? Можно ли обойтись без этого, а после нанять бухгалтера?

докладніше

на попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах

 Прошу вас допомогти у вирішенні дуже нагальної проблеми, яка виникла в нашому будинку. У зв’язку зі зловживаннями службовим становищем та халатним ставленням до роботи попередніми головами і сьогоднішнім головою у будинку виникла серйозна заборгованість перед кількома обслуговуючими організаціями. Зокрема, київенерго (1 млн.) та київводоканалом (майже 0,5 млн.). На попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах чи то за халатне ставлення до своїх обов’язків. Сьогоднішня голова спочатку взагалі не йшла на контакт з мешканцями, а тепер вирішила терміново скласти з себе всі повноваження. Будинок лишається без голови правління, а всі хто теоретично міг би замістити її не знають які наслідки це може для них мати.

докладніше

застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом

 Я представитель инициативной группы по адресу г.Киев,ул.Мишуги 12. У нас новопостроенный дом, где мы хотим создать ОСББ, но застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом. Мы письменно объявили, как в Администрацию Киевскую так и в районную об инициативе создать ОСББ в нашем доме, но нам не дают контактных данных совладельцев, а собрать самостоятельно не представляеться возможным так как дом без внутренних отделочных работ и отопления нет и соответственно в нем пока что идут отделочные работы и владельцев не застать. а оповестить надо всех. Как выйти из ситуации?

докладніше

не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ)

 Керівник ЖКО стверджує, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано? В моєму місті єдине ЖКО, яке обслуговує 10 тис. абонентів. Його керівник неодноразово демонстративно заявляє, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є так звані протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано?

докладніше