Головна » Новини та публікації » Ціни на європейському ринку газу пішли вгору: можливі перебої з доставками?

Ціни на європейському ринку газу пішли вгору: можливі перебої з доставками?

Ціни на природний газ на європейському ринку після різкого падіння – найбільшого за останній 5 років – почали знову зростати.
Експерти пов’язують таку тенденцію з побоюваннями, що напруженість у відносинах між Росією і Україною приведе до перебоїв в постачаннях палива, передає Bloomberg.
Ф'ючерси на газ з постачанням в наступному місяці подорожчали на торгах у Лондоні на 21% за останні 6 тижнів. На початку липня вони доходили до найнижчої позначки з 2010 року, оскільки після м'якої зими газосховища в Євросоюзі були заповнені по-максимуму для цього часу року з 2008 року.
Таким чином, у Великобританії газ вже подорожчав до 42,65 пенси за терм ($7,1 за 1 млн британських теплових одиниць). За оцінками Societe Generale, в IV кварталі середня ціна газу в Лондоні підвищиться до 64 пенсів. Приміром, 18 серпня контракт на газ з поставкою у IV кварталі коштував 57,85 пенси за терм.

Джерело zhytlo.in.ua

Публікації та новини схожі

Проблеми спільної власності: чи є рішення?

04.02.2013
Проблеми спільної власності: чи є рішення? Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства представило на громадське обговорення проекти законів, розроблені компанією «Бейкер і Маккензі» за фінансовоїпідтримки Міжнародної фінансової корпорації (IFC) (Проект Закону України «Про внесення змін до Цивільного кодексу України щодо особливостей права власності у багатоквартирному будинку», Проект Закону України «Про особливості права власності у багатоквартирному будинку»).

докладніше

Призначено чотирьох членів Національної комісії державного регулювання у сфері комунальних послуг

23.12.2011
Призначено чотирьох членів Національної комісії державного регулювання у сфері комунальних послуг Президент України Віктор Янукович своїми Указами (№№ 1154 – 1157 від 16 грудня 2011 року) призначив чотирьох членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг.

докладніше

На порозі вибору: нація відповідальних власників або найманці житлового рабства

07.10.2011
На порозі вибору: нація відповідальних власників або найманці житлового рабства Початок цього літа видався особливо спекотним не лише через погоду. Ймовірно, що до середини липня Україна обере модель відносин у житловій сфері: це буде або ідея "житлового рабства", яка пропонується Житловим кодексом, або ринковий механізм.

докладніше

Тетяна Бойко в ефірі "Київського Форуму"

30.03.2014
Тетяна Бойко в ефірі "Київського Форуму" Координатор житлово-комунальних програм Громадянської мережі ОПОРА Тетяна Бойко в ефірі програми "Київський форум"

докладніше

Юридична консультація

не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ)

 Керівник ЖКО стверджує, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано? В моєму місті єдине ЖКО, яке обслуговує 10 тис. абонентів. Його керівник неодноразово демонстративно заявляє, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є так звані протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано?

докладніше

застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом

 Я представитель инициативной группы по адресу г.Киев,ул.Мишуги 12. У нас новопостроенный дом, где мы хотим создать ОСББ, но застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом. Мы письменно объявили, как в Администрацию Киевскую так и в районную об инициативе создать ОСББ в нашем доме, но нам не дают контактных данных совладельцев, а собрать самостоятельно не представляеться возможным так как дом без внутренних отделочных работ и отопления нет и соответственно в нем пока что идут отделочные работы и владельцев не застать. а оповестить надо всех. Как выйти из ситуации?

докладніше

чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт

 Чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт (прочистка каналізації, які оплачуються ОСББ?

докладніше

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше