Головна » Новини та публікації » Перезимувати українцям допоможуть фахівці зі США

Перезимувати українцям допоможуть фахівці зі США

До роботи Кризового енергетичного штабу Кабінету міністрів України доєднаються фахівці зі Сполучених Штатів Америки, які мають досвід роботи у надзвичайних ситуаціях в умовах обмеження або припинення енергопостачання. Склад цієї експертної групи буде сформовано уже у найближчий час.

Про це домовилися Віце-прем`єр-міністр України – міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман і заступник міністра з питань безпеки, інфраструктури та енергетичного відновлення США Вільям Брайан під час двосторонньої зустрічі, що відбулася в Києві. Зокрема, чиновники обговорили комплекс заходів, які можуть бути запропоновані США для допомоги України в нинішній складній ситуації, що склалася по причині припинення постачання російського газу.

«Задача моєї команди – допомогти вам здолати цю зиму. Ваші завдання надзвичайно серйозні. Ми розробляємо технології, процедури, інструменти і плануємо моделі підготовки до надзвичайних ситуацій в умовах припинення енергопостачання. Сподіваюсь, цей досвід допоможе Україні», – зазначив Вільям Брайан.

Джерело zhytlo.in.ua

Публікації та новини схожі

ЄС розраховує, що газові суперечки між Україною та Росією будуть вирішені до жовтня

09.09.2014
ЄС розраховує, що газові суперечки між Україною та Росією будуть вирішені до жовтня Рішення газових суперечностей, принаймні – проміжне, між Росією і Україною має бути знайдено до жовтня. Такої позиції дотримується європейська сторона в особі Гюнтера Еттінґера.

докладніше

Методичні рекомендації для Ініціативної групи по створенню об'єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ)

12.06.2012
Методичні рекомендації для Ініціативної групи по створенню об'єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) Термін "ОСББ" вперше став відомим широкому загалу у 1992 році, коли у Законі України "Про приватизацію державного житлового фонду" було зазначено, що власники приватизованих квартир можуть створювати такі об'єднання. Але аналог цього терміну "кондомініум" (у перекладі з латині - "спільне володіння майном") з'явився ще у древньому Римі, коли виникла необхідність різним сім'ям жити у одному будинку і вирішувати багато спільних питань. З того часу у всіх без винятку країнах світу такі об'єднання (у тих або інших формах) стали основою організації спільного проживання людей, альтернативи якої немає.

докладніше

Скільки потрібно платити за тепло і гарячу воду, якщо батареї ледь теплі

02.12.2011
Скільки потрібно платити за тепло і гарячу воду, якщо батареї ледь теплі Скільки потрібно платити за тепло і гарячу воду, якщо батареї ледь теплі, та й воду в «червоному» крані гарячою можна назвати хіба що в насмішку? З такими запитаннями часто звертаються до «Урядового кур’єра» наші читачі. Ось що розповів, подзвонивши до редакції, киянин Володимир Коваленко.

докладніше

Херсон: на чиєму боці влада у боротьбі ОСББ з монополістами?

28.09.2012
Херсон: на чиєму боці влада у боротьбі ОСББ з монополістами? 19 вересня в актовому залі Виконавчого комітету Суворовської районної у м. Херсоні ради відбулося засідання Ресурсного центру для ОСББ "Пліч-о-пліч", представників влади та громадськості для того, щоб з’ясувати, якими є насправді відносини херсонських об’єднань із монополістами.

докладніше

Юридична консультація

застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом

 Я представитель инициативной группы по адресу г.Киев,ул.Мишуги 12. У нас новопостроенный дом, где мы хотим создать ОСББ, но застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом. Мы письменно объявили, как в Администрацию Киевскую так и в районную об инициативе создать ОСББ в нашем доме, но нам не дают контактных данных совладельцев, а собрать самостоятельно не представляеться возможным так как дом без внутренних отделочных работ и отопления нет и соответственно в нем пока что идут отделочные работы и владельцев не застать. а оповестить надо всех. Как выйти из ситуации?

докладніше

проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом

 “В нашем доме, обслуживаемом ОСББ, на 1-м этаже расположен банк, который имеет счетчики: электричества, тепла, горячей и холодной воды. Водоканал заключает договор только с ОСББ и предлагает ОСББ по отдельному договору с банком получать компенсацию. Если можете, помогите пож. найти проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом”.

докладніше

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше

домовой комитет - устав и перечень правоустанавливающих документов

 Хотим создать домовой комитет. Нужен устав и перечень правоустанавливающих документов

докладніше