Головна » Новини та публікації » Відшкодування різниці нарахуванньза теплову енергію та гаряче водопостачання для ОСББ та ЖБК (Києв)

Відшкодування різниці нарахуванньза теплову енергію та гаряче водопостачання для ОСББ та ЖБК (Києв)

На засіданні секретаріату Координаційної ради з питань ОСББ при КМДА, 29 січня 2013 року чиновники заявили про плани щодо відшкодування для ОСББ та ЖБК різниці з нарахування за теплову енергію, яка виникла у розрахунках з ПАТ «Київенерго».

На виконання Доручення першого заступника голови Київської міської державної адміністрації Олександра Мазурчака від 24 січня 2013 року стосовно визначення обсягу заборгованості житлових організацій з різниці в нарахуваннях за теплову енергію спожиту для виробництва, комунальних послуг з централізованого гарячого водопостачання, для відшкодування з міського бюджету - районні державні адміністрації повинні збирати відомості за 2008 – 2012 роки, в тому числі з ОСББ та ЖБК.

Для перевірки вашого ОСББ, чи ЖБК у списках на відшкодування у районних державних адміністраціях необхідно мати, або оформити трьохсторонній Акт звірки. Вразі наявності випадків, коли інформація була вже передана - повинні формуватись додаткові списки на відшкодування.

Публікації та новини схожі

Анонс: Кредитна лінія для реалізації енергоефективних проектів у житлових будинках

03.06.2013
Анонс: Кредитна лінія для реалізації енергоефективних проектів у житлових будинках В рамках програми з підвищення ефективності використання енергії у багатоквартирних житлових будинках Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) у партнерстві з місцевими комерційними банками може найближчим часом запропонувати Кредитну лінію для реалізації енергоефективних проектів у житлових будинках (далі – Кредитна лінія).

докладніше

Відкритий лист Громадянської мережі ОПОРА до Міністра соціальної політики України Наталії Королевської

25.03.2013
Відкритий лист Громадянської мережі ОПОРА до Міністра соціальної політики України Наталії Королевської Звертаємось до Вас, як до Міністра соціальної політики України одним з основних завдань якого є формування державної політики щодо забезпечення державних соціальних стандартів та державних соціальних гарантій для населення.

докладніше

Минрегион ожидает от областей инновационных проектов

20.03.2012
Минрегион ожидает от областей инновационных проектов Минрегион ожидает от областных государственных администраций обоснованных проектов и готов направить в регионы заложенные в госбюджете средства для установки домовых счетчиков тепла и модернизации систем теплоснабжения многоквартирных домов. Об этом сообщил Министр регионального развития, строительства и жилищно-коммунального хозяйства Украины Анатолий Близнюк во время селекторного совещания с руководством регионов страны, посвященного состоянию выполнения Общегосударственной целевой программы реформирования и развития ЖКХ на 2009-2014 годы.

докладніше

Податок на землю з ОСББ — чи має ОСББ сплачувати податок на землю?

01.06.2012
Податок на землю з ОСББ — чи має ОСББ сплачувати податок на землю? Податкова та відділ земельних ресурсів відповідають на це питання ствердно, але тільки до тих пір доки ви не дасте зрозуміти, що трохи та розбираєтеся в питанні, про яке йдеться.

докладніше

Юридична консультація

проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом

 “В нашем доме, обслуживаемом ОСББ, на 1-м этаже расположен банк, который имеет счетчики: электричества, тепла, горячей и холодной воды. Водоканал заключает договор только с ОСББ и предлагает ОСББ по отдельному договору с банком получать компенсацию. Если можете, помогите пож. найти проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом”.

докладніше

мы хотели бы создать ОСББ

 Мы хотели бы создать ОСББ, но при этом возникают вопросы: Зачем на первом собрании выбирать бухгалтера? должен ли он быть из жильцов дома? Это ведь должность не избираемая, а назначаемая (наёмная) не так ли? Можно ли обойтись без этого, а после нанять бухгалтера?

докладніше

чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ

 Чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ? Чи можна самоствореному ОСББ ініціювати відміну передачі будинуку на баланс ЖЕКу?
Наразі є новобудова на стадії передачі під заселення (в КГС видають оглядові ордери).

докладніше

домовой комитет - устав и перечень правоустанавливающих документов

 Хотим создать домовой комитет. Нужен устав и перечень правоустанавливающих документов

докладніше