Головна » Новини та публікації » Відносини України і Росії в сфері газопостачання зайшли в глухий кут, але переговори триватимуть

Відносини України і Росії в сфері газопостачання зайшли в глухий кут, але переговори триватимуть

Під час переговорів у Мінську президенти Росії та України обговорили патову ситуацію із газопостачанням та домовилися про подальші консультаці. "Ми вважаємо - і я, і Президент Порошенко, - що потрібно відновити наш діалог з питань енергетики, газової енергетики", - заявив Володимир Путін.

За словами російського президента, існуючі проблеми неможливо ігнорувати: "Відверто кажучи, це (питання газопостачання, – ред.) - складне питання, воно знаходиться в глухому куті, але говорити про це все одно потрібно".

В свою чергу, Президенту України заявив: "Домовлено про те, що 6 вересня пройдуть чергові консультації з енергетичних питань за участю єврокомісара Еттінґера і міністрів палива та енергетики Росії і України".

Також Петро Порошенко зазначив, що у контексті обговорення імплементації Угоди між Україною та ЄС щодо створення зони вільної торгівлі було домовлено про початок інтенсивних консультацій на рівні експертів, які забезпечать максимально прийнятні умови імпрелентації Угоди для країн-сусідів.

Джерело zhytlo.in.ua

Публікації та новини схожі

Громадськість висловила свою об’єднану позицію щодо законопроекту №8474

23.02.2012
Громадськість висловила свою об’єднану позицію щодо законопроекту №8474 22 лютого 2012 року в прес-центрі ІА «Українські новини» пройшла прес-конференція, на якій ряд громадських організацій озвучили своє спільне бачення щодо вирішення проблем нині діючих об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, а також закликали народних депутатів завтра, 23 лютого, підтримати законопроект №8474 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо ОСББ».

докладніше

Україна зарезервувала більше $3 млрд для покупки газу за реверсними схемами

26.08.2014
Україна зарезервувала більше $3 млрд для покупки газу за реверсними схемами "Ми зарезервували на рахунках Національного банку 3,1 млрд дол. США для купівлі газу", - зазначив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк в нещодавньому інтерв'ю українським телеканалам.

докладніше

Законопроект №8474 все-таки потрапить у зал Верховної Ради

10.02.2012
Законопроект №8474 все-таки потрапить у зал Верховної Ради На вчорашньому засіданні Комітету ВР з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства та регіональної політики більшість членів, окрім народного депутата Юрія Одарченка, підтримали законопроект №8474 у редакції, обговореній з громадськістю. Протягом лютого законопроект буде винесено у зал Верховної Ради на голосування.

докладніше

У Харкові тарифи на тепло зростуть на 54% для юросіб

07.10.2011
У Харкові тарифи на тепло зростуть на 54% для юросіб За словами директора КП «ХТМ» Сергія Андрєєва тариф на послуги теплопостачання зросте на 54% для приватних і бюджетних організацій.

докладніше

Юридична консультація

проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом

 “В нашем доме, обслуживаемом ОСББ, на 1-м этаже расположен банк, который имеет счетчики: электричества, тепла, горячей и холодной воды. Водоканал заключает договор только с ОСББ и предлагает ОСББ по отдельному договору с банком получать компенсацию. Если можете, помогите пож. найти проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом”.

докладніше

мы хотели бы создать ОСББ

 Мы хотели бы создать ОСББ, но при этом возникают вопросы: Зачем на первом собрании выбирать бухгалтера? должен ли он быть из жильцов дома? Это ведь должность не избираемая, а назначаемая (наёмная) не так ли? Можно ли обойтись без этого, а после нанять бухгалтера?

докладніше

чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт

 Чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт (прочистка каналізації, які оплачуються ОСББ?

докладніше

не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ)

 Керівник ЖКО стверджує, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано? В моєму місті єдине ЖКО, яке обслуговує 10 тис. абонентів. Його керівник неодноразово демонстративно заявляє, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є так звані протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано?

докладніше