Головна » Новини та публікації » Відкючення у Львові підприємств-боржників від системи водопостачання

Відкючення у Львові підприємств-боржників від системи водопостачання

Прес-служба міської ради Львова повідомляє про початок відключення львівським комунальним підприємством «Львівводоканал» підприємств-боржників від водопостачання розпочало.

Над відключенням будуть працювати 5 бригад, які будуть здійснювати відключення методом від’єднання від підземних водопровідних мереж. Здійснювати відключення методом встановлення запірних пристроїв на кранах та їх опломбуванням будуть мобільні групи контролерів.

«На жаль сьогодні маємо багато боржників як серед підприємств, так і серед мешканців міста. З першими змушені діяти жорстко: якщо прострочена оплата за січень — відключення не уникнути. Однак щойно дозволять погодні умови — будемо від’єднувати й приватні будинки мешканців, сума боргу яких перевищує тримісячну абонплату. Повідомлення про відключення отримали усі наші боржники. Сподіваємося на оперативне реагування та погашення боргів», — розповів заступник директора з маркетингу Анатолій Цимбалюк.

Загальна кількість підприємств-боржників, яких належить відключити від системи водопостачання, становить 28 одиниць. Найбільше з них  зафіксовано у Франківському та Личаківському районах — по 7 назв, 6 — у Сихівському, 5 — у Шевченківському, та 3 — у Галицькому.

jkg-portal.com.ua

Публікації та новини схожі

Пропозиції Нацради з питань ОСББ щодо держпрограми погашення кредитів на енергомодернізацію

13.07.2014
Пропозиції Нацради з питань ОСББ щодо  держпрограми погашення кредитів на енергомодернізацію Національна рада з питань створення та забезпечення функціонування об'єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) звернулась до уряду з проханням сприяти ухваленню законів, необхідних для проведення реформ у житлово-комунальному господарстві України.

докладніше

Ресурсний центр для ОСББ: Краматорськ

09.02.2012
Ресурсний центр для ОСББ: Краматорськ Ресурсний центр ОСББ проводить роботу в режимі «гаряча лінія», надання юридичної та методичної допомоги, консультація по створенню та реєстрації нових ОСББ та ін.

докладніше

Анатолий Близнюк уволен с должности министра Минрегиона

07.12.2012
Анатолий Близнюк уволен с должности министра Минрегиона Указом Президента Украины № 677/2012 Министр регионального развития, строительства и жилищно-коммунального хозяйства Украины Анатолий Близнюк был уволен с занимаемой должности, сообщает официальный сайт Президента Украины Виктора Януковича.

докладніше

Правовое регулирование создания и деятельности ОСМД (ОСББ)

23.01.2012
Правовое регулирование создания и деятельности ОСМД (ОСББ) Объединение совладельцев многоквартирного дома (ОСМД) является сравнительно новой организационной формой субъектов хозяйствования в Украине, возникновение которой связано прежде всего с вопросами права собственности на жилье, управление и обслуживание жилья.

докладніше

Юридична консультація

соседи поставили бронированную входную дверь

 Соседи поставили бронированную входную дверь, изменив при этом направление открывания. В результате при полном ее открывании наша дверь на 30% закрывается соседней дверью, на выход остается 50-60см свободного пространства. Соответсвует ли это нормам пожарной безопасности нашей квартиры? Надо ли мне предпринимать какие-либо действия в защиту своего жилья? Куда обращаться?

докладніше

чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт

 Чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт (прочистка каналізації, які оплачуються ОСББ?

докладніше

мы хотели бы создать ОСББ

 Мы хотели бы создать ОСББ, но при этом возникают вопросы: Зачем на первом собрании выбирать бухгалтера? должен ли он быть из жильцов дома? Это ведь должность не избираемая, а назначаемая (наёмная) не так ли? Можно ли обойтись без этого, а после нанять бухгалтера?

докладніше

не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ)

 Керівник ЖКО стверджує, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано? В моєму місті єдине ЖКО, яке обслуговує 10 тис. абонентів. Його керівник неодноразово демонстративно заявляє, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є так звані протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано?

докладніше