Головна » Новини та публікації » Успіхи Харкова у реформуванні ЖКГ

Успіхи Харкова у реформуванні ЖКГ

Харкову за багатьма напрямками вдалося досягти того, до чого в інших обласних центрах ще навіть не приступили. Тому було ухвалено рішення про реалізацію пілотного проекту з модернізації житлово-комунального господарства саме в цьому місті.

Про це в ході традиційної зустрічі «Чай з губернатором» заявив голова Харківської ОДА Михайло Добкін, інформує прес-служба.

«Я разом з Харківським міським головою Геннадієм Кернесом 24 січня зустрічався з Прем'єр-міністром України Миколою Азаровим. У ході зустрічі нам вдалося досягти домовленості про те, що на території міста Харкова буде реалізований пілотний проект з модернізації житлово-комунального господарства. Поки це лише усна домовленість. Але, я впевнений, що в найближчому майбутньому вона переросте у постанову Кабінету Міністрів», – сказав М.Добкін.

Також голова облдержадміністрації зазначив, що підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги в Харкові є економічно обґрунтованим. За його словами, детальніше питання і проблеми ЖКГ на Харківщині обговорюватимуть 27 січня 2012 року. Тоді у регіон з робочим візитом приїде міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолій Близнюк. Під час його візиту буде проведено нараду з розвитку житлово-комунального господарства регіонів України. Крім цього, планується відвідати ряд об'єктів ЖКГ міста Харкова.

Ольга Гальчинська,
jkg-portal.com.ua
Публікації та новини схожі

От ЖКХ и ОСМД требуют свободы львовским котам

18.06.2013
От ЖКХ и ОСМД требуют свободы львовским котам В стенах Львовского городского совета прошли общественные слушания проекта решения «О мерах защиты котов от жестокого обращения во Львове», которые, как сообщил начальник отдела общественного партнерства ЛГС Юрий Лукашевский, имели альтернативное название «О предоставлении статуса свободных котам Львова».

докладніше

Як у світі сплачують за ЖКГ

31.03.2014
Як у світі сплачують за ЖКГ У країнах ЄС вартість послуг ЖКГ може істотно відрізнятися. Однак спільним залишається одне - жителі мають право на вибір організації, яка поставляє електроенергію, воду і тепло.

докладніше

Мінрегіон: Про обсяги вітчизняного виробництва

09.08.2012
Мінрегіон: Про обсяги вітчизняного виробництва Будівельна галузь поступово нарощує темпи та обсяги робіт. При збереженні позитивної динаміки виробництва будівництво спроможне виконати заплановані завдання та стати рушійною силою економічного зростання. Цього вдалося досягнути завдяки цілеспрямованим заходам, спрямованим на дерегуляцію, розвиток нормативно-правової бази та технічного регулювання, вдосконалення планування територій, імпортозаміщення та енергоефективність. Про це повідомив Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолій Близнюк під час брифінгу в Кабінеті Міністрів України у середу, 8 серпня.

докладніше

Киянам повернули кошти за ненадання та недоотримання житлово-комунальних послуг

06.01.2012
Киянам повернули кошти за ненадання та недоотримання житлово-комунальних послуг Впродовж 2011 року житловими організаціями столиці за ненадання та недоотримання житлово-комунальних послуг здійснено перерахунок 72,8 млн. грн. на користь жителів Киева.

докладніше

Юридична консультація

чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт

 Чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт (прочистка каналізації, які оплачуються ОСББ?

докладніше

не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ)

 Керівник ЖКО стверджує, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано? В моєму місті єдине ЖКО, яке обслуговує 10 тис. абонентів. Його керівник неодноразово демонстративно заявляє, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є так звані протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано?

докладніше

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше

на попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах

 Прошу вас допомогти у вирішенні дуже нагальної проблеми, яка виникла в нашому будинку. У зв’язку зі зловживаннями службовим становищем та халатним ставленням до роботи попередніми головами і сьогоднішнім головою у будинку виникла серйозна заборгованість перед кількома обслуговуючими організаціями. Зокрема, київенерго (1 млн.) та київводоканалом (майже 0,5 млн.). На попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах чи то за халатне ставлення до своїх обов’язків. Сьогоднішня голова спочатку взагалі не йшла на контакт з мешканцями, а тепер вирішила терміново скласти з себе всі повноваження. Будинок лишається без голови правління, а всі хто теоретично міг би замістити її не знають які наслідки це може для них мати.

докладніше