Головна » Новини та публікації » Уряд ліквідував НАК "Енергетична компанія України"

Уряд ліквідував НАК "Енергетична компанія України"

Уряд передав пакети акцій енергокомпаній, які входили в НАК «Енергетична компанія України», Міністерству енергетики і вугільної промисловості. У документі, прийнятому Кабміном з цього приводу, наголошується, що термін роботи ліквідаційної комісії, яку очолив генеральний директор Державного концерну «Ядерне паливо», не повинен перевищувати 5 місяців.

Також у відання Міністерства енергетики та вугільної промисловості передано 78,29% акцій компанії «Центренерго», 60,06% акцій компанії «Луганськобленерго», 87,4% акцій компанії «Дністровська ГАЕС».

НАК «Енергетична компанія України» наразі є акціонером 20 компаній паливно-енергетичного комплексу, які виробляють і поставляють електроенергію, що становить близько третини загального вироблення електроенергії Об'єднаної енергосистеми України.

Джерело zhytlo.in.ua

Публікації та новини схожі

Діяльність ОСББ стане більш прозорою та цивілізованою

07.02.2012
Діяльність ОСББ стане більш прозорою та цивілізованою На сьогоднішньому відкритті десятої сесії Верховної Ради України шостого скликання Президент країни Віктор Янукович розповів про ключові проблеми держави та шляхи їх подолання. Одним з таких питань була реформа житлово-комунальної сфери.

докладніше

Алчевськ: монополісти порушують права ОСББ

04.02.2013
Алчевськ: монополісти порушують права ОСББ 31 січня 2013 р. в місті Алчевськ Луганської області відбувся круглий стіл «Як вирішити проблеми ОСББ з монопольними постачальниками послуг ЖКГ». Організатор заходу Громадянська Мережа ОПОРА.

докладніше

На основі чого ж формуються тарифи?

07.12.2011
На основі чого ж формуються тарифи? Всі ми щомісяця сплачуємо рахунки за комунальні послуги й незлим тихим словом згадуємо можновладців, чиїми «зусиллями» тарифи на послуги з постачання холодної та гарячої води, централізованого опалення вкотре піднято, а похвалитися якістю отриманих послуг можуть одиниці. Тож і виникає питання: за що нас змушують платити? За холодні батареї та відсутність гарячої води тижнями?

докладніше

Минрегион ожидает от областей инновационных проектов

20.03.2012
Минрегион ожидает от областей инновационных проектов Минрегион ожидает от областных государственных администраций обоснованных проектов и готов направить в регионы заложенные в госбюджете средства для установки домовых счетчиков тепла и модернизации систем теплоснабжения многоквартирных домов. Об этом сообщил Министр регионального развития, строительства и жилищно-коммунального хозяйства Украины Анатолий Близнюк во время селекторного совещания с руководством регионов страны, посвященного состоянию выполнения Общегосударственной целевой программы реформирования и развития ЖКХ на 2009-2014 годы.

докладніше

Юридична консультація

чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт

 Чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт (прочистка каналізації, які оплачуються ОСББ?

докладніше

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше

не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ)

 Керівник ЖКО стверджує, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано? В моєму місті єдине ЖКО, яке обслуговує 10 тис. абонентів. Його керівник неодноразово демонстративно заявляє, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є так звані протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано?

докладніше

соседи поставили бронированную входную дверь

 Соседи поставили бронированную входную дверь, изменив при этом направление открывания. В результате при полном ее открывании наша дверь на 30% закрывается соседней дверью, на выход остается 50-60см свободного пространства. Соответсвует ли это нормам пожарной безопасности нашей квартиры? Надо ли мне предпринимать какие-либо действия в защиту своего жилья? Куда обращаться?

докладніше