Головна » Новини та публікації » Україна зарезервувала більше $3 млрд для покупки газу за реверсними схемами

Україна зарезервувала більше $3 млрд для покупки газу за реверсними схемами

"Ми зарезервували на рахунках Національного банку 3,1 млрд дол. США для купівлі газу", - зазначив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк в нещодавньому інтерв'ю українським телеканалам.

Прем'єр-міністр також додав, що український уряд має на меті забезпечення проходження осінньо-зимового сезону в Україні в комфортних умовах, для цього держава буде забезпечена достатніми обсягами палива.

Як відомо, "Газпром" із 16 червня 2014 року перевів Україну на передоплату поставок російського газу, повністю нівелювавши подачу палива для українських споживачів, і залишивши лише обсяги прокачування газу для європейських споживачів. Тоді ж "Нафтогаз України" подав позов до "Газпрому" в Арбітражний інститут при торговій палаті Стокгольма з метою в першу чергу встановлення справедливої й ринкової ціни на газ, який "Газпром" може поставляти в Україну.

Джерело zhytlo.in.ua

Публікації та новини схожі

Російські ЗМІ: "Газпром" пропонує Україні 100-доларову знижку на газ

29.08.2014
Російські ЗМІ: «Газпром» готовий іще до арбітражного рішення стосовно ціни поставок російського газу на Україну надати «Нафтогазу» знижку в 100 доларів.

докладніше

Анонс: Дніпропетровський регіональний форум «ОСББ та ЖБК - основа реформування житлово-комунального господарства»

15.03.2013
Анонс: Дніпропетровський регіональний форум «ОСББ та ЖБК - основа реформування житлово-комунального господарства» У вівторок 19 березня о 12 годині у великій залі Будинку спілок (м. Дніпропетровськ, проспект Карла Маркса, 93) за підтримки Громадянської мережі ОПОРА відбудеться Дніпропетровський регіональний форум ОСББ та ЖБК.Організатор – Асоціація ОСББ та ЖБК Дніпропетровської області «Наш дім».

докладніше

Конференция USAID по проекту «Реформа городского теплообеспечения в Украине»

07.05.2013
Конференция USAID по проекту «Реформа городского теплообеспечения в Украине» 13 мая 2013 пройдет итоговая конференция по сотрудничеству Проекта Агентства США по международному развитию (USAID) «Реформа городского теплообеспечения в Украине» с 25 городами Украины и Министерством регионального развития, строительства и жилищно-коммунального хозяйства.

докладніше

Фінансування енергоефективних проектів за рахунок коштів Револьверного фонду

07.03.2012
Фінансування енергоефективних проектів за рахунок коштів Револьверного фонду Револьверний фонд фінансування енергоефективних проектів в жилих будинках – механізм, за допомогою якого здійснюється стимулювання інвестування і розширення можливостей фінансування енергозберігаючих (енергоефективних) заходів, спрямованих на забезпечення енергозбереження у житлових будинках.

докладніше

Юридична консультація

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше

проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом

 “В нашем доме, обслуживаемом ОСББ, на 1-м этаже расположен банк, который имеет счетчики: электричества, тепла, горячей и холодной воды. Водоканал заключает договор только с ОСББ и предлагает ОСББ по отдельному договору с банком получать компенсацию. Если можете, помогите пож. найти проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом”.

докладніше

на попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах

 Прошу вас допомогти у вирішенні дуже нагальної проблеми, яка виникла в нашому будинку. У зв’язку зі зловживаннями службовим становищем та халатним ставленням до роботи попередніми головами і сьогоднішнім головою у будинку виникла серйозна заборгованість перед кількома обслуговуючими організаціями. Зокрема, київенерго (1 млн.) та київводоканалом (майже 0,5 млн.). На попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах чи то за халатне ставлення до своїх обов’язків. Сьогоднішня голова спочатку взагалі не йшла на контакт з мешканцями, а тепер вирішила терміново скласти з себе всі повноваження. Будинок лишається без голови правління, а всі хто теоретично міг би замістити її не знають які наслідки це може для них мати.

докладніше

чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ

 Чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ? Чи можна самоствореному ОСББ ініціювати відміну передачі будинуку на баланс ЖЕКу?
Наразі є новобудова на стадії передачі під заселення (в КГС видають оглядові ордери).

докладніше