Головна » Новини та публікації » Україна будуватиме нові енергоблоки АЕС

Україна будуватиме нові енергоблоки АЕС

Уряд України до кінця року має укласти контракти на будівництво нових атомних енергоблоків задля збільшення постачання електроенергії. Про це повідомив на засіданні Кабінету міністрів прем'ер-міністр Арсеній Яценюк.

«Україна ухвалила рішення про будівництво нових атомних блоків для збільшення обсягу електричної енергії, яка виробляється безпечними атомними електростанціями. До кінця поточного року – укладання угоди на будівництво нових атомних блоків», - зазначив Яценюк.

Прем’єр-міністр також запевнив, що уряд намагатиметься масово фінансувати будівництво ліній електропередач. Зокрема, у травні 2015 року, повідомив Яценюк, може бути введена в експлуатацію потужна лінія електропередач.

Джерело zhytlo.in.ua

Публікації та новини схожі

Во Львове станет обязательным заключение договоров на вывоз мусора

11.01.2013
Во Львове станет обязательным заключение договоров на вывоз мусора Исполнительным комитетом Львовского городского совета принято решение о необходимости заключения соглашения на вывоз мусора в рамках правил обращения с бытовыми отходами собственников жилых домов усадебного типа и земельных участков города.

докладніше

Підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги та механізми соціального захисту населення в Україні

31.03.2014
Підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги та механізми соціального захисту населення в Україні Запрощуємо Вас на дискусію «Підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги та механізми соціального захисту населення в Україні». Підвищення тарифів на природний газ призведе до ситуації, коли для чималої кількості домогосподарств в Україні суттєво зросте вартість житлово-комунальних послуг.

докладніше

Ресурсний центр для ОСББ: Дніпропетровськ

06.02.2012
Ресурсний центр для ОСББ: Дніпропетровськ Основні звернення від ОСББ та ЖБК міста - юридичні, бухгалтерські, управлінські питання і інші проблеми вирішити можна тільки спільно.

докладніше

На основі чого ж формуються тарифи?

07.12.2011
На основі чого ж формуються тарифи? Всі ми щомісяця сплачуємо рахунки за комунальні послуги й незлим тихим словом згадуємо можновладців, чиїми «зусиллями» тарифи на послуги з постачання холодної та гарячої води, централізованого опалення вкотре піднято, а похвалитися якістю отриманих послуг можуть одиниці. Тож і виникає питання: за що нас змушують платити? За холодні батареї та відсутність гарячої води тижнями?

докладніше

Юридична консультація

застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом

 Я представитель инициативной группы по адресу г.Киев,ул.Мишуги 12. У нас новопостроенный дом, где мы хотим создать ОСББ, но застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом. Мы письменно объявили, как в Администрацию Киевскую так и в районную об инициативе создать ОСББ в нашем доме, но нам не дают контактных данных совладельцев, а собрать самостоятельно не представляеться возможным так как дом без внутренних отделочных работ и отопления нет и соответственно в нем пока что идут отделочные работы и владельцев не застать. а оповестить надо всех. Как выйти из ситуации?

докладніше

чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт

 Чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт (прочистка каналізації, які оплачуються ОСББ?

докладніше

домовой комитет - устав и перечень правоустанавливающих документов

 Хотим создать домовой комитет. Нужен устав и перечень правоустанавливающих документов

докладніше

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше