Головна » Новини та публікації » У Житомирі утеплять будівлі бюджетної сфери

У Житомирі утеплять будівлі бюджетної сфери

В Житомирі у 19 будівлях бюджетної сфери проведуть заходи з підвищення енергоефективності. Зокрема, як повідомляє Мінрегіон, у місцевих школах, дитячих садочках та будівлях центральної міської лікарні планується встановити індивідуальні теплові пункти, утеплити дахи та фасади, а також замінити старі вікна на нові.

Такі заходи уможливило підписання кредитної угоди між Міжнародною фінансовою організацією НЕФКО і міською владою Житомира у сумі 3 млн. євро.

«Шляхом впровадження цього проекту місто Житомир буде спроможне зменшити споживання газу у згаданих будівлях на 1,5 мільйонів куб. м. на рік. Це означає зменшення споживання тепла на 13 300 MВт/год. на рік в результаті інвестиції. Екологічні вигоди також будуть високими з щорічними зниженнями викидів СО2 на 2 700 т» - підкреслюється у повідомленні Мінрегіону.

Також повідомляється, що це вже третій профінансований енергоефективний проект НЕФКО в Житомирі. В 2012 році НЕФКО профінансувала проект, який стосувався модернізації вуличного освітлення в Житомирі та будівлі бюджетної сфери. Використовувались більш ефективні системи утеплення та індивідуальні теплові пункти, націлені на модернізацію системи теплопостачання у місті.

Джерело zhytlo.in.ua

Публікації та новини схожі

Мінрегіон: «Міська та заміська нерухомість-2013»

06.03.2013
Мінрегіон: «Міська та заміська нерухомість-2013» 5 березня 2013 у залі засідань Мінрегіону за адресою: Київ, вул. Велика Житомирська, 9 , 4-й поверх за підтримки Мінрегіону, АБНУ, Комітету ВРУ з будівництва, Конфедерації будівельників України, Земельної спілки України та компанії «РеалЕкспо» відбудеться Форум міської та заміської нерухомості.

докладніше

Споживання електричної енергії в місцях загального користування в будинках

12.02.2019
Споживання електричної енергії в місцях загального користування в будинках Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, прийняла постанову за № 2010 "Про внесення змін до Тарифів на електроенергію, що відпускається населенню, з 01 березня 2017 року".

докладніше

Ресурсний центр для ОСББ: Дніпропетровськ

06.02.2012
Ресурсний центр для ОСББ: Дніпропетровськ Основні звернення від ОСББ та ЖБК міста - юридичні, бухгалтерські, управлінські питання і інші проблеми вирішити можна тільки спільно.

докладніше

Видано посібник з практичними порадами щодо управління ОСББ

23.01.2012
Видано посібник з практичними порадами щодо управління ОСББ Нещодавно вийшов друком практичний посібник «Об’єднання співвласників багатоквартирного будинку: практичні поради», який стане в нагоді кожному хто створює ОСББ, асоціації ОСББ, а також головам об’єднань.

докладніше

Юридична консультація

чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ

 Чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ? Чи можна самоствореному ОСББ ініціювати відміну передачі будинуку на баланс ЖЕКу?
Наразі є новобудова на стадії передачі під заселення (в КГС видають оглядові ордери).

докладніше

чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт

 Чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт (прочистка каналізації, які оплачуються ОСББ?

докладніше

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше

на попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах

 Прошу вас допомогти у вирішенні дуже нагальної проблеми, яка виникла в нашому будинку. У зв’язку зі зловживаннями службовим становищем та халатним ставленням до роботи попередніми головами і сьогоднішнім головою у будинку виникла серйозна заборгованість перед кількома обслуговуючими організаціями. Зокрема, київенерго (1 млн.) та київводоканалом (майже 0,5 млн.). На попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах чи то за халатне ставлення до своїх обов’язків. Сьогоднішня голова спочатку взагалі не йшла на контакт з мешканцями, а тепер вирішила терміново скласти з себе всі повноваження. Будинок лишається без голови правління, а всі хто теоретично міг би замістити її не знають які наслідки це може для них мати.

докладніше