Головна » Новини та публікації » У Вінниці встановлять безкоштовні газові лічильники

У Вінниці встановлять безкоштовні газові лічильники

ПАТ Вінницягаз приймає заяви від мешканців Вінниці, які бажають, аби їм скоріше встановили безкоштовний газовий лічильник.

Головний інженер ПАТ Вінницягаз Олексій Войтенко повідомляє: заява, у якій мають бути вказані адреса та паспортні дані абонента, а також наявні газові прилади, пишеться на ім'я начальника Вінницького управління газового господарства.

Документ подається за адресою: провулок Щорса, 24. 

Як повідомлялось раніше, цього року підприємство планує встановити своїм абонентам 12 тисяч газових лічильників. Це робиться на виконання Закону України «Про забезпечення комерційного обліку природного газу», яким передбачено, що постачання газу споживачам має відбуватися виключно за наявності приладів обліку.

www.vinnitsa.info

Публікації та новини схожі

Анонс: Кредитна лінія для реалізації енергоефективних проектів у житлових будинках

03.06.2013
Анонс: Кредитна лінія для реалізації енергоефективних проектів у житлових будинках В рамках програми з підвищення ефективності використання енергії у багатоквартирних житлових будинках Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) у партнерстві з місцевими комерційними банками може найближчим часом запропонувати Кредитну лінію для реалізації енергоефективних проектів у житлових будинках (далі – Кредитна лінія).

докладніше

Ресурсний центр для ОСББ: Львів

07.02.2012
Ресурсний центр для ОСББ: Львів Власники квартир багатоквартирних будинків є співвласниками допоміжних приміщень будинку, технічного обладнання, елементів зовнішнього благоустрою ы повинні брати участь у загальних витратах, пов’язаних з утриманням будинку та прибудинкової території відповідно до своєї частки у майні будинку.

докладніше

Загальний огляд проектів Законів та Постанов у житлово-комунальній політиці

03.04.2013
Загальний огляд проектів Законів та Постанов у житлово-комунальній політиці Найбільше народних обранців у сфері житлово-комунальної політики цікавить «містобудування», за час роботи парламенту VII скликання внесено 25 проектів Законів та Постанов з загальної кількості - 73 (один проект Постанови про відповідальність Кабінету Міністрів України внесений опозиційними фракціями).

докладніше

У Рівененській області буде проведена модернізація КП теплоенергетики

13.01.2012
У Рівененській області буде проведена модернізація КП теплоенергетики Прес-служба Рівненської облдержадміністрації інформує, що комунальні підприємства з теплопостачання області мають намір вкласти більш ніж 400 тисяч гривень бюджетних коштів на модернізацію енерготехнологій.

докладніше

Юридична консультація

застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом

 Я представитель инициативной группы по адресу г.Киев,ул.Мишуги 12. У нас новопостроенный дом, где мы хотим создать ОСББ, но застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом. Мы письменно объявили, как в Администрацию Киевскую так и в районную об инициативе создать ОСББ в нашем доме, но нам не дают контактных данных совладельцев, а собрать самостоятельно не представляеться возможным так как дом без внутренних отделочных работ и отопления нет и соответственно в нем пока что идут отделочные работы и владельцев не застать. а оповестить надо всех. Как выйти из ситуации?

докладніше

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше

чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ

 Чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ? Чи можна самоствореному ОСББ ініціювати відміну передачі будинуку на баланс ЖЕКу?
Наразі є новобудова на стадії передачі під заселення (в КГС видають оглядові ордери).

докладніше

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше