Головна » Новини та публікації » У побутових незручностях киян "Нафтогаз" звинувачує компанію "Київенерго"

У побутових незручностях киян "Нафтогаз" звинувачує компанію "Київенерго"

НАК «Нафтогаз України» звинувачує компанію "Київенерго", підконтрольну Рінату Ахметову, в тому, що компанія не погашає борги в розмірі 1,682 млрд грн за спожитий із 2011 року природний газ. За твердженням НАК "Нафтогаз", унаслідок цього в частини споживачів Києва вже кілька місяців відсутнє гаряче водопостачання.

«Станом на 8 вересня заборгованість ПАТ «Київенерго» перед НАК «Нафтогаз України» становить 1,682 млрд грн. Заборгованість за спожитий природний газ була накопичена «Київенерго» з 2011 року. «Київенерго» є одним із найбільших боржників «Нафтогазу України», - повідомляє з цього приводу НАК «Нафтогаз».

У компанії зазначили, що відключення "Київенерго" від газопостачання відбувається в першу чергу через борги компанії перед "Нафтогазом України", які становлять близько 96% від загальної заборгованості міста Києва.

"Зважаючи на наявність такої заборгованості й відсутність із боку "Київенерго" будь-яких дій з її ліквідації, "Нафтогаз України" згідно із Законам України "Про засади функціонування ринку природного газу" й "Про теплопостачання» був змушений вжити заходи з припинення газопостачання боржника", - зазначає прес-центр «Нафтогазу».

Джерело zhytlo.in.ua

Публікації та новини схожі

Засідання наради з питань ОСББ — істотних результатів немає

13.07.2012
Засідання наради з  питань ОСББ — істотних результатів немає У четвер, 5 липня, в ході чергового засідання Нацради з питань ОСББ експерти вкотре обговорили виконання завдань визначених Протоколом засідання Уряду №92.

докладніше

В Оболонском районе Киева оборудованы зоны выгула собак

07.09.2012
В Оболонском районе Киева оборудованы зоны выгула собак Сегодня, 7 сентября, в столичном парке «Оболонь» состоялось открытие «Зоны выгула собак». Такие же зоны будут оборудованы и в парковых зонах ул. Героев Сталинграда, 6-8 и ул. Приречной.

докладніше

Європа заморозила "енергодіалог" із Росією?

08.09.2014
Європа заморозила Діяльність робочих груп у рамках "Енергодіалогу Росія-ЄС" заморожена, повідомило ІА "ИТАР-ТАСС" джерело, знайоме з ситуацією.

докладніше

Не дозволь народним депутатам спотворити законопроект №8474!

05.03.2012
Не дозволь народним депутатам спотворити законопроект №8474! Усім небайдужим до ОСББ пропонуємо підписати відкрите звернення щодо законопроекту №8474 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо ОСББ». Доєднуйтеся до ініціативи, підтримуйте, а також надсилайте поштою від імені своїх організацій! Не будьте осторонь, бо «крайні хати горять першими!»

докладніше

Юридична консультація

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше

застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом

 Я представитель инициативной группы по адресу г.Киев,ул.Мишуги 12. У нас новопостроенный дом, где мы хотим создать ОСББ, но застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом. Мы письменно объявили, как в Администрацию Киевскую так и в районную об инициативе создать ОСББ в нашем доме, но нам не дают контактных данных совладельцев, а собрать самостоятельно не представляеться возможным так как дом без внутренних отделочных работ и отопления нет и соответственно в нем пока что идут отделочные работы и владельцев не застать. а оповестить надо всех. Как выйти из ситуации?

докладніше

домовой комитет - устав и перечень правоустанавливающих документов

 Хотим создать домовой комитет. Нужен устав и перечень правоустанавливающих документов

докладніше

соседи поставили бронированную входную дверь

 Соседи поставили бронированную входную дверь, изменив при этом направление открывания. В результате при полном ее открывании наша дверь на 30% закрывается соседней дверью, на выход остается 50-60см свободного пространства. Соответсвует ли это нормам пожарной безопасности нашей квартиры? Надо ли мне предпринимать какие-либо действия в защиту своего жилья? Куда обращаться?

докладніше