Головна » Новини та публікації » У Берліні нині відбуваються газові перемовини Україна-ЄС-Росія

У Берліні нині відбуваються газові перемовини Україна-ЄС-Росія

У Берліні проходять газові переговори між Україною, Росією та Європейською комісією з метою вирішення спірних питань.

Як повідомила у п’ятницю в Брюсселі представник Європейської комісії Піа Аренкільде Хансен, переговори розпочалися о 10.00 за участю віце-президента Європейської комісії з газових питань Гюнтера Еттінгера, міністрів енергетики Україні Юрія Продана та Росії Олександра Новака.За результатами переговорів відбудеться прес-конференція.

Як повідомляє «Німецька хвиля», очікується і участь керівника «Газпрому» Олексія Міллера. Інформагенція dpa нагадує, що головним каменем спотикання залишаються вимоги російської сторони щодо погашення Києвом багатомільярдного боргу перед «Газпромом».

Джерело zhytlo.in.ua

Публікації та новини схожі

Обсяг поставок російського газу до Словаччини загалом впав на 25%

17.09.2014
Обсяг поставок російського газу до Словаччини загалом впав на 25% Російське видання «Ехо Москви», з посиланням на дані словацької національної газової компанії SPP, повідомило, що обсяг поставок «Газпромом» палива до Словаччини скоротився вже на 25%, тоді як з минулого тижня скорочення становило лише 10%.

докладніше

Данные об обращении граждан в Минрегион

06.03.2013
Данные об обращении граждан в Минрегион Министерство регионального развития, строительства и жилищно-коммунального хозяйства имеет «горячую линию» для оперативных обращений граждан в случае возникновения проблем и перебоев в работе систем жизнеобеспечения в орган исполнительной власти.

докладніше

ЄС розраховує, що газові суперечки між Україною та Росією будуть вирішені до жовтня

09.09.2014
ЄС розраховує, що газові суперечки між Україною та Росією будуть вирішені до жовтня Рішення газових суперечностей, принаймні – проміжне, між Росією і Україною має бути знайдено до жовтня. Такої позиції дотримується європейська сторона в особі Гюнтера Еттінґера.

докладніше

Дніпропетровськ: ОСББ та ЖБК підписали резолюцію з вимогою законодавчих змін

25.03.2013
Дніпропетровськ: ОСББ та ЖБК підписали резолюцію з вимогою законодавчих змін 19 березня в місті Дніпропетровську відбувся Дніпропетровський регіональний форум ОСББ та ЖБК під назвою «ОСББ та ЖБК – основа реформування житлово-комунального господарства.

докладніше

Юридична консультація

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше

соседи поставили бронированную входную дверь

 Соседи поставили бронированную входную дверь, изменив при этом направление открывания. В результате при полном ее открывании наша дверь на 30% закрывается соседней дверью, на выход остается 50-60см свободного пространства. Соответсвует ли это нормам пожарной безопасности нашей квартиры? Надо ли мне предпринимать какие-либо действия в защиту своего жилья? Куда обращаться?

докладніше

мы хотели бы создать ОСББ

 Мы хотели бы создать ОСББ, но при этом возникают вопросы: Зачем на первом собрании выбирать бухгалтера? должен ли он быть из жильцов дома? Это ведь должность не избираемая, а назначаемая (наёмная) не так ли? Можно ли обойтись без этого, а после нанять бухгалтера?

докладніше