Головна » Новини та публікації » Теплокомуненерго зекономили 60 млн кубометрів газу

Теплокомуненерго зекономили 60 млн кубометрів газу

За даними моніторингу використання енергоресурсів, запровадженого Мінрегіоном, підприємства теплокомуненерго зекономили за січень-лютий поточного року 60 млн. кубометрів газу. Про це повідомив перший заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Олександр Аліпов на всеукраїнській селекторній нараді з питань реформування та розвитку ЖКГ 15 березня.

О. Аліпов зазначив, що ця цифра наведена без урахування показників низки областей.«Ми з вами зекономили 60 млн куб. метрів газу за січень і лютий. Але Автономна Республіка Крим, Волинська, Донецька, Запорізька, Київська, Луганська, Львівська, Сумська, Хмельницька області нам таку інформацію, як і щодо запровадження системи моніторингу в своєму регіоні, не надали. Ми вважаємо, що така система у вас в регіоні не працює», — сказав Перший заступник Міністра. Він нагадав, що на початку цього року Кабінет Міністрів Україні надав відповідне доручення запровадити систему моніторингу використання енергоресурсів.

Прес-служба Мінрегіону

Публікації та новини схожі

Мінрегіон на зв’язку з громадянами

19.01.2012
Мінрегіон на зв’язку з громадянами Протягом 2011 року фахівці та керівництво Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства надали роз’яснень на майже 6 тисяч звернень громадян.

докладніше

Народні депутати таки зреагували на зауваження громадськості щодо законопроекту №8474

09.12.2011
Народні депутати таки зреагували на зауваження громадськості щодо законопроекту №8474 Громадські активісти відстояли деякі позитивні норми законопроекту №8474 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо ОСББ». Але святкувати перемогу ще зарано.

докладніше

Программы энергоэффективности поставлены Николаем Азаровым под сомнение

10.05.2012
Программы энергоэффективности поставлены Николаем Азаровым под сомнение Премьер-министр Украины Николай Азаров отметил необходимость глубокого анализа принципов реформ по внедрению энергоэффективных технологий.

докладніше

Обсяг поставок російського газу до Словаччини загалом впав на 25%

17.09.2014
Обсяг поставок російського газу до Словаччини загалом впав на 25% Російське видання «Ехо Москви», з посиланням на дані словацької національної газової компанії SPP, повідомило, що обсяг поставок «Газпромом» палива до Словаччини скоротився вже на 25%, тоді як з минулого тижня скорочення становило лише 10%.

докладніше

Юридична консультація

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше

чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ

 Чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ? Чи можна самоствореному ОСББ ініціювати відміну передачі будинуку на баланс ЖЕКу?
Наразі є новобудова на стадії передачі під заселення (в КГС видають оглядові ордери).

докладніше

проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом

 “В нашем доме, обслуживаемом ОСББ, на 1-м этаже расположен банк, который имеет счетчики: электричества, тепла, горячей и холодной воды. Водоканал заключает договор только с ОСББ и предлагает ОСББ по отдельному договору с банком получать компенсацию. Если можете, помогите пож. найти проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом”.

докладніше

домовой комитет - устав и перечень правоустанавливающих документов

 Хотим создать домовой комитет. Нужен устав и перечень правоустанавливающих документов

докладніше