Головна » Новини та публікації » Створено Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та компослуг

Створено Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та компослуг

Президент України Петро Порошенко ліквідував НКРЕ та Нацкомпослуг, утворивши єдину комісію у цих сферах. Тексти відповідних указів від 27 серпня оприлюднено на сайті глави держави.

Згідно з опублікованим указом, на виконання Законів України «Про природні монополії», «Про електроенергетику» і «Про державне регулювання у сфері комунальних послуг» президент постановив утворити Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг. Головою новоствореної комісії призначено Володимира Демчишина. Наступним указом Петро Порошенко призначив членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг: Андрія Геруса, Володимира Євдокімова, Юлію Ковалів, Руслана Машляківськогоє, Валерія Тарасюка, Андрія Ткаченка.

Президент України доручив В. Демчишину подати пропозиції щодо призначення на посади членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, внести у двотижневий строк проект Положення про новостворену Нацкомісію, а також пропозиції щодо граничної чисельності працівників Національної комісії.

Джерело zhytlo.in.ua

Публікації та новини схожі

Київським ЖКГ шукають інвесторів близько 1,5 млрд гривень

24.02.2012
Київським ЖКГ шукають інвесторів близько 1,5 млрд гривень В прес-службі Київської міської державної адміністрації (КМДА) інформують про намір запропонувати інвесторам витратити 1,46 млрд грн на проект з модернізації системи теплопостачання та введення в експлуатацію енергозберігаючих технологій житлового фонду районів Виноградар, Мінський та Теремки.

докладніше

У Львові відбувся Другий Всеукраїнський Форум ОСББ

22.11.2011
У Львові відбувся Другий Всеукраїнський Форум ОСББ 27-28 жовтня 2011 року у Львові пройшов Другий Всеукраїнський Форум об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, на якому зібралося понад 140 представників ОСББ і Спілки Власників житла України з усіх областей України. На заході також були присутні іноземні експерти з Литви, Німеччини та Польщі, представники громадських організацій, органів місцевого самоврядування.

докладніше

"Газпром" планомірно знижує поставки газу до Словаччини

11.09.2014
"Газпром" цього тижня скоротив постачання палива до також і до Словаччини, яка вже 10 вересня другий день поспіль недотримувала близько 10% палива. Як повідомлялося раніше, скорочено поставки газу також до Польщі.

докладніше

Гройсман: норми споживання газу будуть переглянуті вже найближчим часом

26.08.2014
Гройсман: норми споживання газу будуть переглянуті вже найближчим часом «Найближчим часом будуть переглянуті норми споживання, думаю, можливо за тиждень, які з цього сектора заберуть корупційний чинник, і ми про нього скажемо, а це сотні мільйонів, які відмивались на газових оборудках. Ми виявили це і зупинили, щоб цього не відбувалось», - зазначив віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ В.Гройсман.

докладніше

Юридична консультація

домовой комитет - устав и перечень правоустанавливающих документов

 Хотим создать домовой комитет. Нужен устав и перечень правоустанавливающих документов

докладніше

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше

не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ)

 Керівник ЖКО стверджує, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано? В моєму місті єдине ЖКО, яке обслуговує 10 тис. абонентів. Його керівник неодноразово демонстративно заявляє, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є так звані протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано?

докладніше

соседи поставили бронированную входную дверь

 Соседи поставили бронированную входную дверь, изменив при этом направление открывания. В результате при полном ее открывании наша дверь на 30% закрывается соседней дверью, на выход остается 50-60см свободного пространства. Соответсвует ли это нормам пожарной безопасности нашей квартиры? Надо ли мне предпринимать какие-либо действия в защиту своего жилья? Куда обращаться?

докладніше