Головна » Новини та публікації » Статистика: Споживання газу в липні 2014 року скоротилося майже на третину

Статистика: Споживання газу в липні 2014 року скоротилося майже на третину

Україна в період із січня по липень 2014 року скоротила споживання газу порівняно з аналогічним періодом 2013 року на 14,6% - до 26,022 млрд кубометрів.

Зокрема, споживання газу в липні 2014 року скоротилося порівняно з липнем 2013 року на 31,3% - до 1,354 млрд кубометрів – повідомляється у звіті Міністерства енергетики і вугільної промисловості України.

Видобуток газу в Україні, без урахування «Чорноморнафтогазу», за сім місяців 2014 року становив 11,508 млрд куб. м, що на 2,5% більше показника за аналогічний період 2013 року.

Згідно оприлюдненим раніше статистичним даним, Україна в 2013 році скоротила споживання газу порівняно з 2012 роком на 8,1% - до 50,358 млрд кубометрів. За підсумками 2012 року Україна скоротила споживання газу порівняно з 2011 роком на 5,66% - до 48,761 млрд куб. м. У 2010 році Україна спожила 57,7 млрд куб. м, у 2009 році - 51,9 млрд куб. м, у 2008 році - 66,3 млрд куб. м, у 2007 році - 69,9 млрд куб. м, у 2006 році - 73,9 млрд куб. м, у 2005 році - 76,4 млрд куб. м.

Джерело zhytlo.in.ua

Публікації та новини схожі

Еврокомиссар отметил прогресс Украины в сфере энергоэффективности

01.06.2012
Еврокомиссар отметил прогресс Украины в сфере энергоэффективности Состоялась рабочая встреча, посвященная проблеме повышения энергоэффективности предприятий Украины. Эндрю Разбаш, руководитель Управления программ помощи в Украине и координатор по вопросам сотрудничества Представительства Еврокомиссии в Украине, отметил правильность направления страны в этой сфере деятельности.

докладніше

Создание ОСМД: государственная регистрация ОСМД

18.07.2012
Создание ОСМД: государственная регистрация ОСМД Заключительный этап создания ОСМД – государственная регистрация ОСМД.

докладніше

Київським ЖКГ шукають інвесторів близько 1,5 млрд гривень

24.02.2012
Київським ЖКГ шукають інвесторів близько 1,5 млрд гривень В прес-службі Київської міської державної адміністрації (КМДА) інформують про намір запропонувати інвесторам витратити 1,46 млрд грн на проект з модернізації системи теплопостачання та введення в експлуатацію енергозберігаючих технологій житлового фонду районів Виноградар, Мінський та Теремки.

докладніше

Анатолій Близнюк: ОСББ мають отримати доступний механізм кредитування

20.12.2011
Анатолій Близнюк: ОСББ мають отримати доступний механізм кредитування Головним завданням держави у 2012 році буде створення механізму доступного кредитування ОСББ для здійснення капітальних ремонтів та заходів з енергоефективності будівель, вважає Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Анатолій Близнюк. Про це він сказав під час брифінгу присвяченому проблемним питанням діяльності ОСББ, що відбувся у прес-центрі Уряду в середу, 14 грудня.

докладніше

Юридична консультація

проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом

 “В нашем доме, обслуживаемом ОСББ, на 1-м этаже расположен банк, который имеет счетчики: электричества, тепла, горячей и холодной воды. Водоканал заключает договор только с ОСББ и предлагает ОСББ по отдельному договору с банком получать компенсацию. Если можете, помогите пож. найти проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом”.

докладніше

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше

мы хотели бы создать ОСББ

 Мы хотели бы создать ОСББ, но при этом возникают вопросы: Зачем на первом собрании выбирать бухгалтера? должен ли он быть из жильцов дома? Это ведь должность не избираемая, а назначаемая (наёмная) не так ли? Можно ли обойтись без этого, а после нанять бухгалтера?

докладніше

на попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах

 Прошу вас допомогти у вирішенні дуже нагальної проблеми, яка виникла в нашому будинку. У зв’язку зі зловживаннями службовим становищем та халатним ставленням до роботи попередніми головами і сьогоднішнім головою у будинку виникла серйозна заборгованість перед кількома обслуговуючими організаціями. Зокрема, київенерго (1 млн.) та київводоканалом (майже 0,5 млн.). На попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах чи то за халатне ставлення до своїх обов’язків. Сьогоднішня голова спочатку взагалі не йшла на контакт з мешканцями, а тепер вирішила терміново скласти з себе всі повноваження. Будинок лишається без голови правління, а всі хто теоретично міг би замістити її не знають які наслідки це може для них мати.

докладніше