Головна » Новини та публікації » Станіслав Каплуненко про діяльність комунального підприємства «ГІОЦ»

Станіслав Каплуненко про діяльність комунального підприємства «ГІОЦ»

Станіслав Каплуненко, котрий є директором КП «ГІОЦ», відхилив інформацію, розповсюджену у засобах масової інформації, щодо незаконної діяльності підприємства (надання послуг без ліцензії) та отриманням керівниками прибутку.

Як заявляє директор підприємства, законність господарської діяльності профільного підприємства у сфері житлово-комунальних послуг багаторазово підтверджена актами Контрольно-ревізійного управління м. Києва та іншими державними контролюючими органами.

«Комунальне підприємство «ГІОЦ» не є фінансовою установою та не надавало і не надає послуги, які потребують ліцензування у розумінні положень законів України «Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг» та «Про платіжні системи та перекази коштів в Україні», що підтверджено висновками економічної та науково-правової експертиз. Розповсюджена інформація є недостовірною та непідтвердженою жодним рішенням суду», – наголосив директор КП «ГІОЦ» Станіслав Каплуненко.

Публікації та новини схожі

Постановою Кабінету Міністрів України подовжено строки продажу акцій енергокомпаній

04.01.2012
Постановою Кабінету Міністрів України подовжено строки продажу акцій енергокомпаній Рішенням від 21 грудня 2011 року Кабінету Міністрів прийнята постанова, суть якої в подовженні до кінця 2012 року терміну продажу енергокомпаній.

докладніше

Тарифи на послуги водовідведення по базових підприємствах станом на 1 травня 2012 року

30.05.2012
Тарифи на послуги водовідведення по базових підприємствах станом на 1 травня 2012 року На виконання Заходів щодо забезпечення виконання завдань Загальнодержавної програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства на 2009-2014 роки та з метою моніторингу стану реформування і розвитку житлово-комунального господарства запроваджено галузеву звітність про тарифну політику підприємств житлово-комунального господарства.

докладніше

Словаччина недоотримує газ від "Газпрома"

27.09.2014
Словаччина недоотримує газ від Словаччина усе іще недоотримує російський газ - про це заявив офіційний представник компанії Slovensky plynarensky priemysel Петер Беднар, повідомляє РИА Новости.

докладніше

Малозабезпечені сім'ї будуть менше платити за ЖКП

03.02.2012
Малозабезпечені сім'ї будуть менше платити за ЖКП Як повідомили у Головному управлінні праці та соціального захисту населення, для сімей із дітьми або особами першої чи другої групи інвалідності зменшено відсотки обов’язкової частки оплати за житлово-комунальні послуги. Наразі вона складає 10%, а не 15%, як було раніше.

докладніше

Юридична консультація

домовой комитет - устав и перечень правоустанавливающих документов

 Хотим создать домовой комитет. Нужен устав и перечень правоустанавливающих документов

докладніше

на попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах

 Прошу вас допомогти у вирішенні дуже нагальної проблеми, яка виникла в нашому будинку. У зв’язку зі зловживаннями службовим становищем та халатним ставленням до роботи попередніми головами і сьогоднішнім головою у будинку виникла серйозна заборгованість перед кількома обслуговуючими організаціями. Зокрема, київенерго (1 млн.) та київводоканалом (майже 0,5 млн.). На попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах чи то за халатне ставлення до своїх обов’язків. Сьогоднішня голова спочатку взагалі не йшла на контакт з мешканцями, а тепер вирішила терміново скласти з себе всі повноваження. Будинок лишається без голови правління, а всі хто теоретично міг би замістити її не знають які наслідки це може для них мати.

докладніше

чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт

 Чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт (прочистка каналізації, які оплачуються ОСББ?

докладніше

не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ)

 Керівник ЖКО стверджує, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано? В моєму місті єдине ЖКО, яке обслуговує 10 тис. абонентів. Його керівник неодноразово демонстративно заявляє, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є так звані протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано?

докладніше