Головна » Новини та публікації » Словаччина недоотримує газ від "Газпрома"

Словаччина недоотримує газ від "Газпрома"

Словаччина усе іще недоотримує російський газ - про це заявив офіційний представник компанії Slovensky plynarensky priemysel Петер Беднар, повідомляє РИА Новости.

"Компанія SPP зафіксувала в середу, 24 вересня, зниження поставок російського газу на рівні близько 10%", - повідомив Беднар. За його словами, у попередні два дні недопоставка газу становила близько 20%.

Компанія SPP просить своїх замовників не хвилюватися – підземні сховища газу компанії заповнені практично на 100%. У них закачано близько 1,5 мільярда кубометрів газу, якого вистачить, щоб покрити споживання приблизно на п'ять місяців.

Раніше повідомлялося, що "Газпром" скоротив поставки газу в Словаччину на 25%.

Джерело zhytlo.in.ua

Публікації та новини схожі

Анатолій Близнюк: ми відкриті до діалогу

18.01.2012
Анатолій Близнюк: ми відкриті до діалогу Протягом усього 2011 року до Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства не надійшло жодного запиту на інформацію відповідно до вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації», повідомив очільник Мінрегіону Анатолій Близнюк, коментуючи підсумки минулого року.

докладніше

Прибудинкова територія для ОСББ — сім кіл бюрократичного пекла

25.04.2012
Прибудинкова територія для ОСББ — сім кіл бюрократичного пекла 23-24 квітня 2012 року Громадянська мережа ОПОРА провела тренінг для членів Коаліції недержавних громадських організацій із земельних відносин в об’єднанні співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ). Учасники заходу обговорили досвід об’єднань щодо процедури отримання земельних ділянок багатоквартирних будинків у власність ОСББ, висловили свої пропозиції щодо змісту «мінімального» пакету землевпорядної документації для оформлення правовстановлюючих документів на прибудинкову територію багатоквартирних будинків, збудованих у переважній більшості до 1991 року.

докладніше

У Львові відбувся Другий Всеукраїнський Форум ОСББ

22.11.2011
У Львові відбувся Другий Всеукраїнський Форум ОСББ 27-28 жовтня 2011 року у Львові пройшов Другий Всеукраїнський Форум об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, на якому зібралося понад 140 представників ОСББ і Спілки Власників житла України з усіх областей України. На заході також були присутні іноземні експерти з Литви, Німеччини та Польщі, представники громадських організацій, органів місцевого самоврядування.

докладніше

Росія планує унеможливити реверс газу з ЄС до України

09.09.2014
Росія планує унеможливити реверс газу з ЄС до України Росія планує унеможливити здійснення реверсних поставок газу з Європи до України, щоб положення Києва стало ще складніше.

докладніше

Юридична консультація

на попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах

 Прошу вас допомогти у вирішенні дуже нагальної проблеми, яка виникла в нашому будинку. У зв’язку зі зловживаннями службовим становищем та халатним ставленням до роботи попередніми головами і сьогоднішнім головою у будинку виникла серйозна заборгованість перед кількома обслуговуючими організаціями. Зокрема, київенерго (1 млн.) та київводоканалом (майже 0,5 млн.). На попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах чи то за халатне ставлення до своїх обов’язків. Сьогоднішня голова спочатку взагалі не йшла на контакт з мешканцями, а тепер вирішила терміново скласти з себе всі повноваження. Будинок лишається без голови правління, а всі хто теоретично міг би замістити її не знають які наслідки це може для них мати.

докладніше

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше

домовой комитет - устав и перечень правоустанавливающих документов

 Хотим создать домовой комитет. Нужен устав и перечень правоустанавливающих документов

докладніше