Головна » Новини та публікації » ЄС закликає США експортувати нафту і газ до Європи

ЄС закликає США експортувати нафту і газ до Європи

Єврокомісар з торгівлі Карел де Гюхт висловив переконання, що США повинні почати експорт нафти і газу в Європу у зв'язку з геополітичною ситуацією в Європі.

"Важливо, щоб ми прийняли таку позицію як можна швидше, адже, може бути, ви помітили, що деякі речі відбуваються в Європі", - сказав де Гюхт на брифінгу у Вашингтоні.

Передбачається, що скасування 40-літньої заборони США на експорт нафти може здійснити тиск на Росію. Окрім того відомо, що ЄС включив у список компаній, проти яких діятимуть санкції «Роснафту», «Газпром» і «Транснафту».

Експорт нафти зі США до Європи має відбуватися в рамках створення трансатлантичної зони вільної торгівлі.

Джерело zhytlo.in.ua

Публікації та новини схожі

Реконструкция и капитальный ремонт с термомодернизацией жилых зданий

07.03.2012
Реконструкция и капитальный ремонт с термомодернизацией жилых зданий Постановление КМУ от 20.12.2006 г. №1764 «Об утверждении Технического регламента строительных изделий, зданий и сооружений» Определяет требования во время проектирования и строительства зданий и сооружений обеспечить экономное использование энергии необходимой для эксплуатации с учётом климатических условий.

докладніше

Уряд штрафуватиме українців за несвоєчасну оплату компослуг

02.09.2014
Уряд штрафуватиме українців за несвоєчасну оплату компослуг Верховна Рада зареєструвала законопроект №4563а від 29 серпня «Про житлово-комунальні послуги», внесений напередодні Кабінетом Міністрів. Цей документ передбачає стягнення пені зі споживачів за несвоєчасну чи/та неповну сплату ЖКП.

докладніше

Бомба сповільненої дії для ОСББ від виконкому Чернівецької міської ради

02.12.2011
Бомба сповільненої дії для ОСББ від виконкому Чернівецької міської ради 207 об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) міста Чернівці отримали непритаманний їм статус виконавців житлово-комунальних послуг (“виконавців послуг з управління будинком, спорудою або групою будинків та з утримання будинків, споруд і прибудинкових територій”) через незаконне рішення виконкому Чернівецької міської ради №517/14 від 23.08.2011 “Про визначення виконавців житлово-комунальних послуг в житловому фонді м. Чернівців та визнання такими, що втратили чинність, рішення виконавчого комітету з цих питань”.

докладніше

У Києві відкрита нова автоматизована повірочна система

12.01.2012
У Києві відкрита нова автоматизована повірочна система Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов відкрив нову лінію автоматизованої повірочної системи у ПАТ «АК Київводоканал». За допомогою комп’ютерної програми нове устаткування достеменно визначає відповідність лічильників встановленим державним стандартам. Це не лише кардинально покращить точність повірки, але й дозволить киянам економити час та гроші. Так, повірка лічильників на новому обладнанні триває не більше 10 хвилин, раніше цей процес тривав близько години.

докладніше

Юридична консультація

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше

чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт

 Чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт (прочистка каналізації, які оплачуються ОСББ?

докладніше

на попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах

 Прошу вас допомогти у вирішенні дуже нагальної проблеми, яка виникла в нашому будинку. У зв’язку зі зловживаннями службовим становищем та халатним ставленням до роботи попередніми головами і сьогоднішнім головою у будинку виникла серйозна заборгованість перед кількома обслуговуючими організаціями. Зокрема, київенерго (1 млн.) та київводоканалом (майже 0,5 млн.). На попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах чи то за халатне ставлення до своїх обов’язків. Сьогоднішня голова спочатку взагалі не йшла на контакт з мешканцями, а тепер вирішила терміново скласти з себе всі повноваження. Будинок лишається без голови правління, а всі хто теоретично міг би замістити її не знають які наслідки це може для них мати.

докладніше

не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ)

 Керівник ЖКО стверджує, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано? В моєму місті єдине ЖКО, яке обслуговує 10 тис. абонентів. Його керівник неодноразово демонстративно заявляє, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є так звані протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано?

докладніше