Головна » Новини та публікації » Росія шантажує Україну відключеннями електроенергії

Росія шантажує Україну відключеннями електроенергії

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв в інтерв'ю газеті «Ведомости» натякнув, що Російська Федерація може обмежити постачання електроенергії в Україну через можливість відключення Києвом електропостачання в Криму.

«Окремі частини України теж энергодефіцитні і отримують електроенергію з Росії. І той, хто приймає не дуже розумні рішення про обмеження поставок енергії в Крим, повинен розуміти, що можливі симетричні заходи», - зазначив російський прем'єр.

Д. Медведєв також зазначив, що залежність Криму від поставок електроенергії з України стає для київської влади інструментом політичного тиску на Росію.

Джерело zhytlo.in.ua

Публікації та новини схожі

Помешкання на Сихові. Будинок зі Східної Німеччини.

15.11.2013
Помешкання на Сихові. Будинок зі Східної Німеччини. Мешканці сусідніх будинків так були вражені цим будинком, що в перші роки після завершення будівництва приходили сюди на екскурсію. Тут інші комунікації, скляні прозорі вхідні двері, шпалери в під’їзді та енергозберігаючі склопакети, які й досі функціонують! Сьогодні мова піде про будинок на Сихові, який спроектували й збудували архітектори та інженери зі Східної Німеччини наприкінці 80-х.

докладніше

Мінрегіон визначився з пріорітетами

13.08.2013
Мінрегіон визначився з пріорітетами Перспективи реформування комунального господарства представила директор департаменту стратегії реформування та розвитку житлово-комунального господарства Мінрегону Наталія Іванівна Олійник під час наради за участю керівництва Мінрегіону, народних депутатів, міських голів, членів експертних робочих груп Мінрегіону, громадських організацій.

докладніше

Пробное внедрение автоматической системы учета воды

03.09.2012
Пробное внедрение автоматической системы учета воды В Запорожье изучают эффективность работы и целесообразность внедрения автоматической системы дистанционного учета потребленной воды. На заседании исполкома Запорожского горсовета приняли решение о тестировании данной системы.

докладніше

Минрегион: О решении проблем отопительных систем (номера "горячих линий")

28.11.2012
Минрегион: О решении проблем отопительных систем (номера Во всех регионах страны системы централизованного теплоснабжения работают в штатном режиме. Запущены все котельные, тепло получают все жилые дома и объекты социальной сферы, сообщает Минрегион.

докладніше

Юридична консультація

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше

домовой комитет - устав и перечень правоустанавливающих документов

 Хотим создать домовой комитет. Нужен устав и перечень правоустанавливающих документов

докладніше

соседи поставили бронированную входную дверь

 Соседи поставили бронированную входную дверь, изменив при этом направление открывания. В результате при полном ее открывании наша дверь на 30% закрывается соседней дверью, на выход остается 50-60см свободного пространства. Соответсвует ли это нормам пожарной безопасности нашей квартиры? Надо ли мне предпринимать какие-либо действия в защиту своего жилья? Куда обращаться?

докладніше

чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ

 Чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ? Чи можна самоствореному ОСББ ініціювати відміну передачі будинуку на баланс ЖЕКу?
Наразі є новобудова на стадії передачі під заселення (в КГС видають оглядові ордери).

докладніше