Головна » Новини та публікації » Росія планує унеможливити реверс газу з ЄС до України

Росія планує унеможливити реверс газу з ЄС до України

Росія планує унеможливити здійснення реверсних поставок газу з Європи до України, щоб положення Києва стало ще складніше. Подібні погрози від РФ стали надходити представникам країн-членів Євросоюзу якраз напередодні їхньої зустрічі в понеділок, інформує liga.net з посиланням на Financial Times.

«В Європі дипломати та представники бізнесу кажуть, що «Газпром» може скоротити обсяги експортованого газу - щоб в ЄС просто не було зайвого палива для реверсу в Україну. «Вони прямо говорять про це», - відзначає один з послів ЄС. Подібні обмеження можуть викликати дефіцит газу не тільки в Україні, але і в самій Європі», - йдеться в повідомленні.

У свою чергу, офіційний представник «Газпрому» Сергій Купріянов заперечує подібну інформацію

Джерело zhytlo.in.ua

Публікації та новини схожі

Підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги та механізми соціального захисту населення в Україні

07.04.2014
Підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги та механізми соціального захисту населення в Україні Підвищення тарифів на енергоносії означає збільшення вартості послуг для населення і вимагає адекватних механізмів соціального захисту малозабезпечених домогосподарств. Експерти проекту USAID «Муніципальна реформа в Україні» розповіли про своє бачення розвитку та проблеми тарифної політики.

докладніше

Єврокомісія: російські пропозиції по газовій знижці неприйнятні для України

10.09.2014
Єврокомісія: російські пропозиції по газовій знижці неприйнятні для України Російські пропозиції по газовій знижці неприйнятні для України. Про це на умовах анонімності повідомив чиновник Єврокомісії.

докладніше

Мінрегіон: Отримай пільговий кредит за проект розвитку ЖКГ

19.12.2012
Мінрегіон: Отримай пільговий кредит за проект розвитку ЖКГ Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву почав прийом заявок на отримання пільгових бюджетних кредитів. Кошти спрямовуватимуться в першу чергуна економію та імпортозаміщення енергоресурсів. До регіональних відділень Фонду слід надавати техніко-економічне обґрунтування або розрахунок проекту, а також документи, які підтверджують надійний фінансовий стан позичальника.

докладніше

Реконструкция и капитальный ремонт с термомодернизацией жилых зданий

07.03.2012
Реконструкция и капитальный ремонт с термомодернизацией жилых зданий Постановление КМУ от 20.12.2006 г. №1764 «Об утверждении Технического регламента строительных изделий, зданий и сооружений» Определяет требования во время проектирования и строительства зданий и сооружений обеспечить экономное использование энергии необходимой для эксплуатации с учётом климатических условий.

докладніше

Юридична консультація

мы хотели бы создать ОСББ

 Мы хотели бы создать ОСББ, но при этом возникают вопросы: Зачем на первом собрании выбирать бухгалтера? должен ли он быть из жильцов дома? Это ведь должность не избираемая, а назначаемая (наёмная) не так ли? Можно ли обойтись без этого, а после нанять бухгалтера?

докладніше

соседи поставили бронированную входную дверь

 Соседи поставили бронированную входную дверь, изменив при этом направление открывания. В результате при полном ее открывании наша дверь на 30% закрывается соседней дверью, на выход остается 50-60см свободного пространства. Соответсвует ли это нормам пожарной безопасности нашей квартиры? Надо ли мне предпринимать какие-либо действия в защиту своего жилья? Куда обращаться?

докладніше

на попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах

 Прошу вас допомогти у вирішенні дуже нагальної проблеми, яка виникла в нашому будинку. У зв’язку зі зловживаннями службовим становищем та халатним ставленням до роботи попередніми головами і сьогоднішнім головою у будинку виникла серйозна заборгованість перед кількома обслуговуючими організаціями. Зокрема, київенерго (1 млн.) та київводоканалом (майже 0,5 млн.). На попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах чи то за халатне ставлення до своїх обов’язків. Сьогоднішня голова спочатку взагалі не йшла на контакт з мешканцями, а тепер вирішила терміново скласти з себе всі повноваження. Будинок лишається без голови правління, а всі хто теоретично міг би замістити її не знають які наслідки це може для них мати.

докладніше

застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом

 Я представитель инициативной группы по адресу г.Киев,ул.Мишуги 12. У нас новопостроенный дом, где мы хотим создать ОСББ, но застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом. Мы письменно объявили, как в Администрацию Киевскую так и в районную об инициативе создать ОСББ в нашем доме, но нам не дают контактных данных совладельцев, а собрать самостоятельно не представляеться возможным так как дом без внутренних отделочных работ и отопления нет и соответственно в нем пока что идут отделочные работы и владельцев не застать. а оповестить надо всех. Как выйти из ситуации?

докладніше