Головна » Новини та публікації » Російські ЗМІ: "Газпром" пропонує Україні 100-доларову знижку на газ

Російські ЗМІ: "Газпром" пропонує Україні 100-доларову знижку на газ

«Газпром» готовий іще до арбітражного рішення стосовно ціни поставок російського газу на Україну надати «Нафтогазу» знижку в 100 доларів. Таким чином, ціна на «блакитне» паливо буде знижена до 385,5 дол. за тис. куб. м., адже зараз ціна на газ для України становить 485,5 дол. за 1 тис. кубометрів. Про це заявив Міністр енергетики РФ Олександр Новак за підсумками двосторонньої зустрічі Росія-ЄС - повідомляють російські ЗМІ.

Російський чиновник пояснив, що ця пропозиція вкладається в рамках діючого контракту на поставку газу і може бути прийнята додатковими угодами.

Разом із тим, глава НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв стверджує: «Вперше дізнаюся про пропозицію щодо ціни російського газу через ФБ... Світ таки серйозно змінився». Про це чиновник написавна своїй сторінці у мережі Facebook.

Джерело zhytlo.in.ua

Публікації та новини схожі

Мінрегіон визначився з пріорітетами

13.08.2013
Мінрегіон визначився з пріорітетами Перспективи реформування комунального господарства представила директор департаменту стратегії реформування та розвитку житлово-комунального господарства Мінрегону Наталія Іванівна Олійник під час наради за участю керівництва Мінрегіону, народних депутатів, міських голів, членів експертних робочих груп Мінрегіону, громадських організацій.

докладніше

Президент більше не підтримує ОСББ

18.04.2012
Президент більше не підтримує ОСББ Громадянська мережа ОПОРА вважає, що рішення Президента накласти вето на законопроект № 8474 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо ОСББ» не надавши жодних аргументів по суті, означає лише одне – страх отримати у кожному будинку неконтрольовану самоврядну громаду і небажання будувати країну відповідальних власників.

докладніше

Деякі області готові економити більше 30% газу - В. Гройсман

20.08.2014
Деякі області готові економити більше 30% газу - В. Гройсман На засіданні Кризового енергетичного штабу 19 серпня було обговорено плани скорочення об’ємів споживання теплопостачальними підприємствами природного газу на період опалювального сезону 2014/15 років на рівні 30%, які підготували усі області України у зв’язку з припиненням постачання газу з Росії.

докладніше

Проблеми ОСББ вирішаться з новим міністром?

06.02.2013
Проблеми ОСББ вирішаться з новим міністром? Реформа житлово-комунального господарства є одним з пріоритетним напрямком уряду , визначеної Програмою економічних реформ Президента України Віктора Януковича. А це - і поява відповідального власника житлового фонду, і утворення конкурентного середовища на ринку комунальних послуг.

докладніше

Юридична консультація

проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом

 “В нашем доме, обслуживаемом ОСББ, на 1-м этаже расположен банк, который имеет счетчики: электричества, тепла, горячей и холодной воды. Водоканал заключает договор только с ОСББ и предлагает ОСББ по отдельному договору с банком получать компенсацию. Если можете, помогите пож. найти проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом”.

докладніше

застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом

 Я представитель инициативной группы по адресу г.Киев,ул.Мишуги 12. У нас новопостроенный дом, где мы хотим создать ОСББ, но застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом. Мы письменно объявили, как в Администрацию Киевскую так и в районную об инициативе создать ОСББ в нашем доме, но нам не дают контактных данных совладельцев, а собрать самостоятельно не представляеться возможным так как дом без внутренних отделочных работ и отопления нет и соответственно в нем пока что идут отделочные работы и владельцев не застать. а оповестить надо всех. Как выйти из ситуации?

докладніше

мы хотели бы создать ОСББ

 Мы хотели бы создать ОСББ, но при этом возникают вопросы: Зачем на первом собрании выбирать бухгалтера? должен ли он быть из жильцов дома? Это ведь должность не избираемая, а назначаемая (наёмная) не так ли? Можно ли обойтись без этого, а после нанять бухгалтера?

докладніше

не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ)

 Керівник ЖКО стверджує, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано? В моєму місті єдине ЖКО, яке обслуговує 10 тис. абонентів. Його керівник неодноразово демонстративно заявляє, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є так звані протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано?

докладніше