Головна » Новини та публікації » Прес-анонс: круглий стіл "За справедливий тариф"

Прес-анонс: круглий стіл "За справедливий тариф"

11 грудня 2012 року об 11.00 в Інформаційному агентстві «Укрінформ» за адресою вул. Богдана Хмельницького, 8/16 відбудеться круглий стіл Громадянської мережі ОПОРА та Громадського комітету захисту конституційних прав та свобод громадян « За справедливий тариф».

Запрошені експерти говоритимуть про тарифну політику у сфері комунальних послуг – складова частина політики реформування житлово-комунального господарства України, політику і практику енергозбереження у житлово-комунальному господарстві, про необхідність впровадження у практику надання послуг з теплопостачання перерахунку вартості спожитого тепла з урахуванням кліматичних умов, методику перерахунку.

Мета круглого столу: впровадження методики перерахунку вартості послуг з теплопостачання з урахуванням середньої температури повітря за опалювальний період та надання органам влади відповідних пропозицій щодо змін законодавчих актів.

До участі запрошеніпредставники виконавчої влади, громадські організації, експерти:

Станіслав Захаров, директор Департаменту систем життєзабезпечення Мінрегіону; Світлана Старцева, директор департаментуекономіки Мінрегіону; Микола Козирев, голова правління Громадського комітету захисту прав громадян (модератор); Тетяна Бойко, координатор житлово-комунальних програм Громадянської мережі ОПОРА (модератор); Уільям Таккер, директор проекту USAID «Реформа міського теплозабезпечення в Україні»; Олена Нич, консультант з питань ціноутворення  ВБО «Інститут місцевого розвитку»; Олексій Кучеренко, голова Спілки власників житла України; Михайло Березовчук, заступник голови Спілки власників житла м. Києва.

Контактна особа
Артем Соколенко
050 440 46 08
info@opora.org.ua,
a.sokolenko@krasni.com.ua
Публікації та новини схожі

Обговорення проблемних питань у взаємовідносинах між ПАТ Житомиргаз та ОСББ і ЖБК

22.01.2013
Обговорення проблемних питань у взаємовідносинах між ПАТ Житомиргаз та ОСББ і ЖБК У середу, 23 січня 2013 року об 14:00 год. у прес-центрі Житомирської обласної державної адміністрації відбудеться круглий стіл на тему «Обговорення проблемних питань у взаємовідносинах між ПАТ Житомиргаз та ОСББ і ЖБК». Захід відбудеться за підтримки Всеукраїнської громадської організації Громадянська мережа ОПОРА за участі Асоціації ОСББ «Жито-Мир».

докладніше

У Донецькій області за послуги ЖКГ заплатили 4 млрд. грн

25.01.2012
У Донецькій області за послуги ЖКГ заплатили 4 млрд. грн За 2011 рік населенням Донецької області сплачено за житлово-комунальні послуги 4021,9 млн. грн., що склало 95,9% сум, нарахованих протягом року. Про це повідомили в Головному управлінні статистики в Донецькій області.

докладніше

Підприємства теплокомуненерго майже на 100% оснащені лічильниками теплової енергії

03.09.2014
Підприємства теплокомуненерго майже на 100% оснащені лічильниками теплової енергії «Станом на 1 вересня 2014 року рівень оснащеності підприємств комунальної теплоенергетики приладами обліку відпуску теплової енергії становить 98,6%» - йдеться у повідомленні прес-служби Мінрегіону. При цьому зауважується, що в порівнянні з минулим місяцем рівень оснащеності виріс на 0,8%.

докладніше

Протокол засідання Національної ради з питань ОСББ (неофіційна версія)

21.05.2012
Протокол засідання Національної ради з питань ОСББ (неофіційна версія) Громадянською мережею ОПОРА представлена неофіційна версія Протоколу засідання Національної ради з питань створення та забезпечення функціонування об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (26 квітня 2012).

докладніше

Юридична консультація

домовой комитет - устав и перечень правоустанавливающих документов

 Хотим создать домовой комитет. Нужен устав и перечень правоустанавливающих документов

докладніше

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше

соседи поставили бронированную входную дверь

 Соседи поставили бронированную входную дверь, изменив при этом направление открывания. В результате при полном ее открывании наша дверь на 30% закрывается соседней дверью, на выход остается 50-60см свободного пространства. Соответсвует ли это нормам пожарной безопасности нашей квартиры? Надо ли мне предпринимать какие-либо действия в защиту своего жилья? Куда обращаться?

докладніше

не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ)

 Керівник ЖКО стверджує, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано? В моєму місті єдине ЖКО, яке обслуговує 10 тис. абонентів. Його керівник неодноразово демонстративно заявляє, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є так звані протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано?

докладніше