Головна » Новини та публікації » Польща припинила реверс газу в Україну через зменшення поставок "Газпромом"

Польща припинила реверс газу в Україну через зменшення поставок "Газпромом"

Оператор польської газотранспортної системи компанія Gaz System підтвердила, що була змушена припинити поставки газу з Європейського союзу в Україну через зменшення постачань російського палива в Польщу "Газпромом", повідомляє УНІАН.

"Поки що через необхідність змін руху в газотранспортній системі, котрі ми були змушені зробити через обмеження поставок із східного напрямку, є необхідним тимчасове припинення реалізації послуги з транспортування на пункті "Хермановіце" в напрямку України", - зазначила прес-служба.
У Gaz system не уточнили, чи дійсно припинені від сьогодні з обіду поставки в Україну можуть бути відновлені за 2 дні, як повідомив представник "Укртрансгазу".

Раніше польська PGNIG повідомила, що "Газпром" з понеділка почав поставляти їй менші обсяги газу, ніж передбачено чинним контрактом між сторонами. 9 вересня компанія отримала на 24% менше палива, ніж мала б, а 8 вересня – на близько 20% менше.

Джерело zhytlo.in.ua

Публікації та новини схожі

Ресурсний центр для ОСББ: Дніпропетровськ

06.02.2012
Ресурсний центр для ОСББ: Дніпропетровськ Основні звернення від ОСББ та ЖБК міста - юридичні, бухгалтерські, управлінські питання і інші проблеми вирішити можна тільки спільно.

докладніше

Громадськість висловила свою об’єднану позицію щодо законопроекту №8474

23.02.2012
Громадськість висловила свою об’єднану позицію щодо законопроекту №8474 22 лютого 2012 року в прес-центрі ІА «Українські новини» пройшла прес-конференція, на якій ряд громадських організацій озвучили своє спільне бачення щодо вирішення проблем нині діючих об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, а також закликали народних депутатів завтра, 23 лютого, підтримати законопроект №8474 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо ОСББ».

докладніше

Анатолий Близнюк призвал к уважению сеья и сотрудников ЖКХ

06.11.2012
Анатолий Близнюк призвал к уважению сеья и сотрудников ЖКХ Уважать себя и требовать перерасчета плат за некачественно предоставленные услуги призвал граждан Министр регионального развития, строительства и жилищно-коммунального хозяйства Украины Анатолий Близнюк. Ведь только при условии общественного контроля над работой коммунальных предприятий, можно надеяться на высокое качество их продукции.

докладніше

Мінрегіон на зв’язку з громадянами

19.01.2012
Мінрегіон на зв’язку з громадянами Протягом 2011 року фахівці та керівництво Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства надали роз’яснень на майже 6 тисяч звернень громадян.

докладніше

Юридична консультація

мы хотели бы создать ОСББ

 Мы хотели бы создать ОСББ, но при этом возникают вопросы: Зачем на первом собрании выбирать бухгалтера? должен ли он быть из жильцов дома? Это ведь должность не избираемая, а назначаемая (наёмная) не так ли? Можно ли обойтись без этого, а после нанять бухгалтера?

докладніше

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше

не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ)

 Керівник ЖКО стверджує, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано? В моєму місті єдине ЖКО, яке обслуговує 10 тис. абонентів. Його керівник неодноразово демонстративно заявляє, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є так звані протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано?

докладніше

проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом

 “В нашем доме, обслуживаемом ОСББ, на 1-м этаже расположен банк, который имеет счетчики: электричества, тепла, горячей и холодной воды. Водоканал заключает договор только с ОСББ и предлагает ОСББ по отдельному договору с банком получать компенсацию. Если можете, помогите пож. найти проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом”.

докладніше