Головна » Новини та публікації » Підрозділ "Газпрому" йде з Криму через очікувані санкції

Підрозділ "Газпрому" йде з Криму через очікувані санкції

«Газпромнефть-Аэро», один із підрозділів компанії «Газпром», вирішив відмовитися від роботи в аеропорту Сімферополя. Цей значний гравець ринку авіаційного палива пояснює ситуацію економічними причинами – високими витратами роботи в Криму, проте незалежні джерела пов'язують цей крок з ризиком нових санкцій ЄС і США, які можуть стосуватися і «Газпромнефть-Аэро».

Проте компанія, яка лише нещодавно вийшла на кримський ринок, не коментує своїх побоювань стосовно санкцій. З урахуванням розташування нафтопереробних заводів і вартості послуг оператора ТЗК, «Газпромнефть-Аэро» не могла надати клієнтам у Сімферополі конкурентоспроможні ціни, вказують у компанії.

Про те, що з 16 вересня «Газпромнефть-Аэро» припиняє свою діяльність в аеропорту, підтвердила комерційний директор компанії ВІТЕК Зінаїда Грищенко. Причини відходу заправника їй невідомі.

Джерело zhytlo.in.ua

Публікації та новини схожі

Громадський консорціум виборчих ініціатив увійшов до складу Конституційної асамблеї

27.01.2012
Громадський консорціум виборчих ініціатив увійшов до складу Конституційної асамблеї Своїм Указом Президент України про «Питання формування та організації діяльності Конституційної Асамблеї» від 25 січня 2011 року, схвалив «Концепцію формування та організації діяльності Конституційної Асамблеї». Згідно з ним, Конституційна Асамблея є спеціальним допоміжним органом, головною метою створення та діяльності якого є підготовка законопроекту про внесення змін до Конституції України.

докладніше

Соломенский район Киева остался без питьевой воды

28.08.2012
Соломенский район Киева остался без питьевой воды В Киеве в Соломенском районе из-за прорыва водопроводной сети на ул. Академика Белецкого отсутствует водоснабжение в нескольких жилых домах. Об этом заявил сотрудник аварийной службы «Киевводоканала».

докладніше

Мінрегіон: Щодо співпраці комунальних підприємств з ОСББ

08.10.2012
Мінрегіон: Щодо співпраці комунальних підприємств з ОСББ Спільний лист Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України з Національною комісією, що здійснює регулювання у сфері комунальних послуг.

докладніше

Держава збирається економити енергоресурси... за рахунок школярів?

27.08.2014
Держава збирається економити енергоресурси... за рахунок школярів? В певних регіонах України задля економії або з причин відсутності енергоносіїв місцева влада може впровадити шестиденний навчальний тиждень для школярів.

докладніше

Юридична консультація

на попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах

 Прошу вас допомогти у вирішенні дуже нагальної проблеми, яка виникла в нашому будинку. У зв’язку зі зловживаннями службовим становищем та халатним ставленням до роботи попередніми головами і сьогоднішнім головою у будинку виникла серйозна заборгованість перед кількома обслуговуючими організаціями. Зокрема, київенерго (1 млн.) та київводоканалом (майже 0,5 млн.). На попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах чи то за халатне ставлення до своїх обов’язків. Сьогоднішня голова спочатку взагалі не йшла на контакт з мешканцями, а тепер вирішила терміново скласти з себе всі повноваження. Будинок лишається без голови правління, а всі хто теоретично міг би замістити її не знають які наслідки це може для них мати.

докладніше

чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ

 Чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ? Чи можна самоствореному ОСББ ініціювати відміну передачі будинуку на баланс ЖЕКу?
Наразі є новобудова на стадії передачі під заселення (в КГС видають оглядові ордери).

докладніше

проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом

 “В нашем доме, обслуживаемом ОСББ, на 1-м этаже расположен банк, который имеет счетчики: электричества, тепла, горячей и холодной воды. Водоканал заключает договор только с ОСББ и предлагает ОСББ по отдельному договору с банком получать компенсацию. Если можете, помогите пож. найти проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом”.

докладніше

чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт

 Чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт (прочистка каналізації, які оплачуються ОСББ?

докладніше