Головна » Новини та публікації » Обсяг поставок російського газу до Словаччини загалом впав на 25%

Обсяг поставок російського газу до Словаччини загалом впав на 25%

Російське видання «Ехо Москви», з посиланням на дані словацької національної газової компанії SPP, повідомило, що обсяг поставок «Газпромом» палива до Словаччини скоротився вже на 25%, тоді як з минулого тижня скорочення становило лише 10%.

Словаччина – одна з чотирьох країн, поряд з Німеччиною, Австрією і Польщею, які оголосили про зменшення поставок газу з Росії. Експерти вважають, що Росія шляхом такого зменшення поставок хоче заблокувати поставки газу з ЄС до України, яка найбільші надії покладає саме на словацький реверс.
Іще минулого тижня SPP повідомила, що почала отримувати приблизно на 10% менше газу з РФ починаючи з вівторка, 9 вересня, не уточнивши, наскільки поставки впали в реальних обсягах порівняно з початком місяця або середніми показниками минулого року.

Джерело zhytlo.in.ua

Публікації та новини схожі

Звіт директора комунального підприємства Запоріжжя про надані послуги за період святукувань

10.01.2012
Звіт директора комунального підприємства Запоріжжя про надані послуги за період святукувань За святковий тиждень було підготовлено й надано більше 1740 куб. метрів питної води споживачам Запоріжжя, Вільнянського, Запорізького та Новомиколаївського районів області. Перша та друга центральні очисні споруди обробили понад 1015 куб. метрів стоків, що надійшли з Лівого і Правого берегів Запоріжжя.

докладніше

В Верховной Раде приведут в порядок «придомовую территорию»

29.08.2012
В Верховной Раде приведут в порядок «придомовую территорию» На рассмотрение Верховной Радой подан проект Закона Украины № 9730 от 17.01.2012 «О внесении изменений в некоторые законодательные акты Украины относительно определения придомовой территории» («Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо визначення прибудинкової території»).

докладніше

Рада спростить умови для проведення капітального ремонту та реконструкції житлових будинків

07.10.2011
Рада спростить умови для проведення капітального ремонту та реконструкції житлових будинків Учора Верховна Рада прийняла в першому читанні проект закону “Про внесення змін до статті 34 та пункту 1 Прикінцевих положень Закону “Про регулювання містобудівної діяльності”.

докладніше

Оглашены победители конкурса по Программе энергосбережения

31.08.2012
Оглашены победители конкурса по Программе энергосбережения Увеличено финансирование мероприятий Программы энергосбережения для бюджетной сферы Львовской области на 2010-2012 годы на 1 млн грн, сообщает Львовская ОГА.

докладніше

Юридична консультація

на попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах

 Прошу вас допомогти у вирішенні дуже нагальної проблеми, яка виникла в нашому будинку. У зв’язку зі зловживаннями службовим становищем та халатним ставленням до роботи попередніми головами і сьогоднішнім головою у будинку виникла серйозна заборгованість перед кількома обслуговуючими організаціями. Зокрема, київенерго (1 млн.) та київводоканалом (майже 0,5 млн.). На попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах чи то за халатне ставлення до своїх обов’язків. Сьогоднішня голова спочатку взагалі не йшла на контакт з мешканцями, а тепер вирішила терміново скласти з себе всі повноваження. Будинок лишається без голови правління, а всі хто теоретично міг би замістити її не знають які наслідки це може для них мати.

докладніше

проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом

 “В нашем доме, обслуживаемом ОСББ, на 1-м этаже расположен банк, который имеет счетчики: электричества, тепла, горячей и холодной воды. Водоканал заключает договор только с ОСББ и предлагает ОСББ по отдельному договору с банком получать компенсацию. Если можете, помогите пож. найти проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом”.

докладніше

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше

не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ)

 Керівник ЖКО стверджує, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано? В моєму місті єдине ЖКО, яке обслуговує 10 тис. абонентів. Його керівник неодноразово демонстративно заявляє, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є так звані протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано?

докладніше