Головна » Новини та публікації » Обговорення енергоощадних заходів у Стрию на 2014рік.

Обговорення енергоощадних заходів у Стрию на 2014рік.

Публікації та новини схожі

Через війну Україна недоотримує до 340 тис. куб. м. власного газу

08.09.2014
Через війну Україна недоотримує до 340 тис. куб. м. власного газу Втрати ПАТ «Укргазвидобування» в зоні військового конфлікту на Сході України збільшилися на 100 тис. куб. м природного газу щодоби. Про це повідомляє прес-служба компанії.

докладніше

ОПОРА закликає Мінрегіон якнайшвидше затвердити нову редакцію Типового статуту ОСББ

01.06.2012
ОПОРА закликає Мінрегіон якнайшвидше затвердити нову редакцію Типового статуту ОСББ Громадянська мережа ОПОРА закликає Мінрегіон якнайшвидше затвердити запропоновану Міністерством нову редакцію Типового статуту ОСББ.

докладніше

Чи страшні ОСББ для криворіжців?

05.02.2013
Чи страшні ОСББ для криворіжців? Перекласти відповідальність держави за зношений житловий фонд на плечі власників квартир – саме так собі пояснюють мету кампанії зі створення ОСББ 27% криворіжців. Такий результат досліджень «Інституту розвитку міста Кривого Рогу» озвучив виконуючий обов’язки директора Андрій Нагорний під час «круглого столу», що проходив на базі ГО «Асоціації ОСББ «КРИВБАС ДОБРОБУТ» у місті Кривому Розі 01 лютого 2013 року.

докладніше

Влада грає в житлово-комунальну реформу

23.01.2013
Влада грає в житлово-комунальну реформу Майже 12 мільярдів гривень – такий «врожай» завищених платежів знімають кожного року комунальники теплового господарства України.

докладніше

Юридична консультація

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше

чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт

 Чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт (прочистка каналізації, які оплачуються ОСББ?

докладніше

мы хотели бы создать ОСББ

 Мы хотели бы создать ОСББ, но при этом возникают вопросы: Зачем на первом собрании выбирать бухгалтера? должен ли он быть из жильцов дома? Это ведь должность не избираемая, а назначаемая (наёмная) не так ли? Можно ли обойтись без этого, а после нанять бухгалтера?

докладніше

не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ)

 Керівник ЖКО стверджує, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано? В моєму місті єдине ЖКО, яке обслуговує 10 тис. абонентів. Його керівник неодноразово демонстративно заявляє, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є так звані протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано?

докладніше