Головна » Новини та публікації » Новий закон про ОСББ: інтереси громади чи забудовників?

Новий закон про ОСББ: інтереси громади чи забудовників?

 

21 березня 2012 року в ІА «УНІАН» (вул. Хрещатик, 4) о 13:30 відбудеться прес-конференція, на якій громадські активісти, експерти та представники об`єднань співвласників багатоквартирних будинків, що брали активну участь у підготовці законопроекту №8474, проаналізують ухвалений 15 березня Верховною Радою Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо об`єднань співвласників багатоквартирного будинку» (№8474), а також розкажуть про «дивну ситуацію»  із повідомленням прес-служби Верховної Ради, яка поширила у ЗМІ неправдиву інформацію щодо змісту проголосованого закону.

 

Учасники:

 

  • Олександр Аліпов, Перший заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України;
  • Віктор Матчук, народний депутат, член Комітету ВРУ з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства та регіональної політики;
  • Тетяна Бойко, керівник житлово-комунальних програм Громадянської мережі ОПОРА;
  • Дмитро Левицький, консультант з юридичних питань, Інститут місцевого розвитку;
  • Ігор Скоропад, Асоціація ОСББ «Жито-Мир».

 

Реєстрація журналістів на місці за редакційними посвідченнями.

 

Контактна особа:
Ірина Пушкар,
(044) 286-26-70
Предлагаем юридические услуги в Киеве для юридических лиц.
Публікації та новини схожі

Донеччина знову недоотримує воду - через бойові дії

16.09.2014
Донеччина знову недоотримує воду - через бойові дії В результаті зупинки Макіївської фільтрувальної станції зупинена подача води мешканцям Макіївки, Харцизька та прилеглих селищ Донеччини.

докладніше

Влада Кривого Рогу підтримує ОСББ

07.03.2012
Влада Кривого Рогу підтримує ОСББ 06 березня у виконкомі Криворізької міської ради відбулася прес-конференція заступника міського голови Григорія Вербицького. Зокрема під час конференції розглядалося питання щодо виконання у Кривому Розі Загальнодержавної програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства на 2009-2014 роки.

докладніше

Уряд ліквідував НАК "Енергетична компанія України"

05.09.2014
Уряд ліквідував НАК Уряд передав пакети акцій енергокомпаній, які входили в НАК «Енергетична компанія України», Міністерству енергетики і вугільної промисловості.

докладніше

Мінрегіон: Конкурс на кращі будинки і споруди 2011 року

09.08.2012
Мінрегіон: Конкурс на кращі будинки і споруди 2011 року Напередодні Дня будівельника Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України підбило підсумки Конкурсу на кращі будинки і споруди, збудовані та прийняті в експлуатацію протягом 2011 року. Під час щорічного заходу експерти – архітектори, будівельники, обирають проекти-переможці у 9 номінаціях: житлові, промислові будівлі, культові та інженерні споруди. Про це повідомив Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолій Близнюк під час брифінгу в Кабінеті Міністрів України у середу, 8 серпня.

докладніше

Юридична консультація

чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт

 Чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт (прочистка каналізації, які оплачуються ОСББ?

докладніше

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше

не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ)

 Керівник ЖКО стверджує, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано? В моєму місті єдине ЖКО, яке обслуговує 10 тис. абонентів. Його керівник неодноразово демонстративно заявляє, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є так звані протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано?

докладніше

проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом

 “В нашем доме, обслуживаемом ОСББ, на 1-м этаже расположен банк, который имеет счетчики: электричества, тепла, горячей и холодной воды. Водоканал заключает договор только с ОСББ и предлагает ОСББ по отдельному договору с банком получать компенсацию. Если можете, помогите пож. найти проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом”.

докладніше