Головна » Новини та публікації » Нафтогаз: "Київенерго" відключене від газопостачання через борги

Нафтогаз: "Київенерго" відключене від газопостачання через борги

«Незважаючи на відключення від газопостачання більшості своїх підприємств, «Київенерго» зменшило заборгованість (за тиждень – УНІАН) лише на 5,9 млн грн, що становить 0,3% від загального боргу цієї компанії за спожитий природний газ», - йдеться в офіційному повідомленні «Нафтогаз України».
«Відключення від газопостачання підприємств «Київенерго» відбувається виключно через невиконання ними умов договору поставок і заборгованості за спожитий природний газ, яка становить 96% від загального боргу міста Києва», - підкреслюється в повідомленні «Нафтогазу». Також у повідомленні «Нафтогазу» йдеться, що підприємства теплокомуненерго (ТКЕ), теплоелектроцентралі (ТЕЦ), а також низка промислових споживачів станом на 19 серпня 2014 року заборгували НАК «Нафтогаз України» 19,8 млрд грн за спожитий природний газ, що всього на 0,01% нижче показника минулого тижня.
Нагадаємо, що НАК «Нафтогаз України» – найбільша державна вертикально інтегрована нафтогазова компанія України, підприємства якої видобувають понад 97% газу й нафти в країні. Генерацію електричної енергії «Київенерго» здійснює на двох теплоелектроцентралях - ТЕЦ-5 (встановлена електрична потужність - 700 МВт, теплова - 1874 Гкал/год.) і ТЕЦ-6 (встановлена електрична потужність - 500 МВт, теплова - 1740 Гкал/год.). Транспортування електроенергії забезпечується мережею повітряних і кабельних ліній загальною довжиною понад 11,7 тис. км.

Джерело zhytlo.in.ua

Публікації та новини схожі

Терористи залишили 15 000 жителів Луганщини без газу

29.08.2014
Терористи залишили 15 000 жителів Луганщини без газу Бойовики пошкодили магістральний газопровід в Станично-Луганському районі на сході Луганщини, у результаті чого без газопостачання залишилося близько 15 тисяч осіб.

докладніше

Київським ЖКГ шукають інвесторів близько 1,5 млрд гривень

24.02.2012
Київським ЖКГ шукають інвесторів близько 1,5 млрд гривень В прес-службі Київської міської державної адміністрації (КМДА) інформують про намір запропонувати інвесторам витратити 1,46 млрд грн на проект з модернізації системи теплопостачання та введення в експлуатацію енергозберігаючих технологій житлового фонду районів Виноградар, Мінський та Теремки.

докладніше

Круглий стіл щодо проблеми ОСББ з монопольними постачальниками послуг ЖКГ

30.01.2013
Круглий стіл щодо проблеми ОСББ з монопольними постачальниками послуг ЖКГ 31 січня 2013 р. 0 13:00 год. у м. Алчевськ (конференц-зала, м. Алчевськ, вул. Леніна, 62) відбудеться круглий стіл на тему: «Як вирішити проблеми ОСББ з монопольними постачальниками послуг ЖКГ».

докладніше

На Київщині відучора введено графіки аварійних відключень електроенергії

27.09.2014
На Київщині відучора введено графіки аварійних відключень електроенергії Згідно з повідомленням енергопостачальної компанії «Київобленерго», з 23 вересня були введені графіки аварійних відключень електроенергії.

докладніше

Юридична консультація

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше

на попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах

 Прошу вас допомогти у вирішенні дуже нагальної проблеми, яка виникла в нашому будинку. У зв’язку зі зловживаннями службовим становищем та халатним ставленням до роботи попередніми головами і сьогоднішнім головою у будинку виникла серйозна заборгованість перед кількома обслуговуючими організаціями. Зокрема, київенерго (1 млн.) та київводоканалом (майже 0,5 млн.). На попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах чи то за халатне ставлення до своїх обов’язків. Сьогоднішня голова спочатку взагалі не йшла на контакт з мешканцями, а тепер вирішила терміново скласти з себе всі повноваження. Будинок лишається без голови правління, а всі хто теоретично міг би замістити її не знають які наслідки це може для них мати.

докладніше

чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ

 Чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ? Чи можна самоствореному ОСББ ініціювати відміну передачі будинуку на баланс ЖЕКу?
Наразі є новобудова на стадії передачі під заселення (в КГС видають оглядові ордери).

докладніше

не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ)

 Керівник ЖКО стверджує, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано? В моєму місті єдине ЖКО, яке обслуговує 10 тис. абонентів. Його керівник неодноразово демонстративно заявляє, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є так звані протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано?

докладніше