Головна » Новини та публікації » Мінрегіон: Спеціальні навчальні програми щодо управління багатоквартирним будинком

Мінрегіон: Спеціальні навчальні програми щодо управління багатоквартирним будинком

Мінрегіон України повідомляє: за сприяння Муніципальної програми врядування і сталої Програми розвитку ООН (ПРООН/МПВСР) розроблено навчальну програму підвищення кваліфікації голів та/або членів  правлінь об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, а також навчальної програми для підготовки керуючих (управителів) багатоквартирними будинками.

Розроблені програми були розглянуті та схвалені фахівцями на засіданні секції житлово-комунального господарства  Науково-технічної ради Мінрегіону.

Презентація навчальних програм відбудеться 6 листопада 2012 року в рамках VIІІ Міжнародного конгресу «Інституційні та технічні аспекти реформування житлово-комунального господарства – 2012», після чого їх буде внесено на розгляд Науково-технічної ради Мінрегіону.

Громадське обговорення програм триває до 5 листопада 2012 року включно. Пропозиції щодо їх змісту прохання направляти на електронну пошту minbud2007@ukr.net.

За матеріалами прес-служби Мінрегіону

Публікації та новини схожі

Влада не зацікавлена у розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ)

24.02.2012
Влада не зацікавлена у розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) Вчора, 23 лютого, Голова Верховної Ради України Володимир Литвин вирішив не розглядати законопроект No 8474 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо ОСББ», а віддати документ в Комітет з питань будівництва, містобудування, ЖКГ і регіональної політики на доопрацювання, щоб розглянути його на наступному пленарному тижні.

докладніше

Київ: Роль Ресурсних центрів для ОСББ у впровадженні енергоефективних заходів

28.12.2011
Київ: Роль Ресурсних центрів для ОСББ у впровадженні енергоефективних заходів Мета Ресурсних центрів для ОСББ Комплексна допомога власникам квартир, ОСББ та місцевій владі в збереженні житлового багатоквартирного фонду.

докладніше

За підтримки ОПОРИ відкрито черговий Ресурсний центр для ОСББ

22.04.2012
За підтримки ОПОРИ відкрито черговий Ресурсний центр для ОСББ 19 квітня 2012 року в місті Кам`янець-Подільський урочисто відкрився Ресурсний центр підтримки та розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ). Відкриття Центру відбулося в рамках проекту Реформа міського теплозабезпечення (USAID) та організаційної підтримки Громадянської мережі ОПОРА за сприяння міської влади, Асоціації ОСББ міста Кам`янець-Подільський.

докладніше

Відносини України і Росії в сфері газопостачання зайшли в глухий кут, але переговори триватимуть

27.08.2014
Відносини України і Росії в сфері газопостачання зайшли в глухий кут, але переговори триватимуть Під час переговорів у Мінську президенти Росії та України обговорили патову ситуацію із газопостачанням та домовилися про подальші консультаці. "Ми вважаємо - і я, і Президент Порошенко, - що потрібно відновити наш діалог з питань енергетики, газової енергетики", - заявив Володимир Путін.

докладніше

Юридична консультація

соседи поставили бронированную входную дверь

 Соседи поставили бронированную входную дверь, изменив при этом направление открывания. В результате при полном ее открывании наша дверь на 30% закрывается соседней дверью, на выход остается 50-60см свободного пространства. Соответсвует ли это нормам пожарной безопасности нашей квартиры? Надо ли мне предпринимать какие-либо действия в защиту своего жилья? Куда обращаться?

докладніше

чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ

 Чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ? Чи можна самоствореному ОСББ ініціювати відміну передачі будинуку на баланс ЖЕКу?
Наразі є новобудова на стадії передачі під заселення (в КГС видають оглядові ордери).

докладніше

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше