Головна » Новини та публікації » Мінрегіон: Житло підготували до зими на 69 %, соціальні об’єкти - на 78 %

Мінрегіон: Житло підготували до зими на 69 %, соціальні об’єкти - на 78 %

Наразі по Україні передбачено комплексно підготувати до осінньо-зимового періоду майже 189 тис. будинків, у тому числі 19,2 тис. житлових будинків, у яких створено ОСББ та ЖБК, та 10,9 тис. будинків, які облуготуть комунальні та приватні ЖЕКи.

Станом на середину серпня комплексно підготовлено до зими 130,4 тис. будинків, що становить 69,1 % від плану. Про це під час селекторної наради з регіонами повідомив Заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Андрій Білоусов.
Заступник Міністра також повідомив, що на здійснення робіт з підготовки житла до опалювального періоду передбачено в місцевих бюджетах та за рахунок інших джерел фінансування кошти у сумі близько 849,8 млн. гривень. Показник освоєння відповідних коштів становить 60,4 %.

Також заступник Міністра зазначив, що до осінньо-зимового періоду заплановано підготувати понад 38 тис. об’єктів соціально-культурного призначення. За інформацією з регіонів, станом на 15 серпня вже підготовлено понад 30 тис. об’єктів (77,8 %). З них 14,7 тис. шкіл, понад 10,7 тис. дитячих садків та понад 4 тис. лікарень.

Джерело zhytlo.in.ua

Публікації та новини схожі

У Херсоні будуть консультувати як правильно управляти ОСББ

19.09.2011
У Херсоні будуть консультувати як правильно управляти ОСББ З 18 по 19 січня фахівці Громадянської мережі ОПОРА та Інституту місцевого розвитку навчали 20 тренерів, які будуть безкоштовно консультувати херсонців про створення та управління ОСББ. Консультанти працюватимуть у Ресурсному центрі для ОСББ, що найближчим часом буде відкрито за сприяння проекту USAID «Реформа міського теплозабезпечення».

докладніше

Законопроект №8474 все-таки потрапить у зал Верховної Ради

10.02.2012
Законопроект №8474 все-таки потрапить у зал Верховної Ради На вчорашньому засіданні Комітету ВР з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства та регіональної політики більшість членів, окрім народного депутата Юрія Одарченка, підтримали законопроект №8474 у редакції, обговореній з громадськістю. Протягом лютого законопроект буде винесено у зал Верховної Ради на голосування.

докладніше

Алчевськ: монополісти порушують права ОСББ

04.02.2013
Алчевськ: монополісти порушують права ОСББ 31 січня 2013 р. в місті Алчевськ Луганської області відбувся круглий стіл «Як вирішити проблеми ОСББ з монопольними постачальниками послуг ЖКГ». Організатор заходу Громадянська Мережа ОПОРА.

докладніше

Малозабезпечені сім'ї будуть менше платити за ЖКП

03.02.2012
Малозабезпечені сім'ї будуть менше платити за ЖКП Як повідомили у Головному управлінні праці та соціального захисту населення, для сімей із дітьми або особами першої чи другої групи інвалідності зменшено відсотки обов’язкової частки оплати за житлово-комунальні послуги. Наразі вона складає 10%, а не 15%, як було раніше.

докладніше

Юридична консультація

мы хотели бы создать ОСББ

 Мы хотели бы создать ОСББ, но при этом возникают вопросы: Зачем на первом собрании выбирать бухгалтера? должен ли он быть из жильцов дома? Это ведь должность не избираемая, а назначаемая (наёмная) не так ли? Можно ли обойтись без этого, а после нанять бухгалтера?

докладніше

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше

на попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах

 Прошу вас допомогти у вирішенні дуже нагальної проблеми, яка виникла в нашому будинку. У зв’язку зі зловживаннями службовим становищем та халатним ставленням до роботи попередніми головами і сьогоднішнім головою у будинку виникла серйозна заборгованість перед кількома обслуговуючими організаціями. Зокрема, київенерго (1 млн.) та київводоканалом (майже 0,5 млн.). На попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах чи то за халатне ставлення до своїх обов’язків. Сьогоднішня голова спочатку взагалі не йшла на контакт з мешканцями, а тепер вирішила терміново скласти з себе всі повноваження. Будинок лишається без голови правління, а всі хто теоретично міг би замістити її не знають які наслідки це може для них мати.

докладніше