Головна » Новини та публікації » Миколою Азаровим спростовані чутки про введення пені за прострочену плату послуг ЖКГ

Миколою Азаровим спростовані чутки про введення пені за прострочену плату послуг ЖКГ

Прем’ер-міністр назвав інформацію про введення 300-відсоткової пені за невчасну оплату житлово-комунальних послуг чуткою, спричиненою неточністю висловлювань Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Анатолія Близнюка.

«Уряд не планує вводити пеню за невчасну оплату житлово-комунальних послуг. Хочу заспокоїти наших людей. Не вірте цим чуткам. – заявив на засіданні Кабінету Міністрів України Микола Азаров. – Окремим нашим міністрам хочу порадити: не давайте приводів для таких чуток, висловлюйтеся більш коректно».

Крім того, очільник Кабміну запевнив, що підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги не входить в плани уряду.

По матеріалам jkg-portal.com.ua

Публікації та новини схожі

Засідання наради з питань ОСББ — істотних результатів немає

13.07.2012
Засідання наради з  питань ОСББ — істотних результатів немає У четвер, 5 липня, в ході чергового засідання Нацради з питань ОСББ експерти вкотре обговорили виконання завдань визначених Протоколом засідання Уряду №92.

докладніше

Григорій Семчук звертає увагу на хитке положення житлово-комунального господарства

26.12.2011
Григорій Семчук звертає увагу на хитке положення житлово-комунального господарства 23 грудня відбулося засідання колегії Дніпропетровської облдержадміністрації, присвячене підведенню підсумків 2011 року, де заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Григорій Семчук заявив про необхідність реформування ЖКГ України і розповів, що насправді не все так добре, як здається. Незважаючи на те, що Семчук похвалив доповідь голови облради Євгена Удода, заступник міністра попередив усіх присутніх, що галузь фактично «висить на волосині».

докладніше

Через війну Україна недоотримує до 340 тис. куб. м. власного газу

08.09.2014
Через війну Україна недоотримує до 340 тис. куб. м. власного газу Втрати ПАТ «Укргазвидобування» в зоні військового конфлікту на Сході України збільшилися на 100 тис. куб. м природного газу щодоби. Про це повідомляє прес-служба компанії.

докладніше

Тарифы на услуги по содержанию домов и придомовой территории по состоянию на 01.01.2013 года

16.01.2013
Тарифы на услуги по содержанию домов и придомовой территории по состоянию на 01.01.2013 года На выполнение мероприятий по обеспечению выполнения заданий Общегосударственной программы реформирования и развития жилищно-коммунального хозяйства на 2009-2014 годы и с целью мониторинга состояния реформирования и развития жилищно-коммунального хозяйства введена отраслевая отчетность о финансово-экономических показателей деятельности предприятий жилищно-коммунального хозяйства.

докладніше

Юридична консультація

соседи поставили бронированную входную дверь

 Соседи поставили бронированную входную дверь, изменив при этом направление открывания. В результате при полном ее открывании наша дверь на 30% закрывается соседней дверью, на выход остается 50-60см свободного пространства. Соответсвует ли это нормам пожарной безопасности нашей квартиры? Надо ли мне предпринимать какие-либо действия в защиту своего жилья? Куда обращаться?

докладніше

не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ)

 Керівник ЖКО стверджує, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано? В моєму місті єдине ЖКО, яке обслуговує 10 тис. абонентів. Його керівник неодноразово демонстративно заявляє, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є так звані протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано?

докладніше

мы хотели бы создать ОСББ

 Мы хотели бы создать ОСББ, но при этом возникают вопросы: Зачем на первом собрании выбирать бухгалтера? должен ли он быть из жильцов дома? Это ведь должность не избираемая, а назначаемая (наёмная) не так ли? Можно ли обойтись без этого, а после нанять бухгалтера?

докладніше

чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт

 Чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт (прочистка каналізації, які оплачуються ОСББ?

докладніше