Головна » Новини та публікації » "Газпром" планомірно знижує поставки газу до Словаччини

"Газпром" планомірно знижує поставки газу до Словаччини

"Газпром" цього тижня скоротив постачання палива до також і до Словаччини, яка вже 10 вересня другий день поспіль недотримувала близько 10% палива. Як повідомлялося раніше, скорочено поставки газу також до Польщі.

Про факт скорочення поставок повідомив прес-секретар словацької національної компанії SPP Петер Беднар, відповідаючи на запит агентства УНІАН. "Також сьогодні SPP зафіксувала незначне зниження газових постачань на рівні близько 10%", - відзначив чиновник.

Беднар наголосив, що це скорочення не вплинуло на постачання палива клієнтам компанії, відмовившись прокоментувати повідомлення оператора словацької газотранспортної системи Eustream про стабільні постачання.

Раніше сьогодні Eustream повідомляв, що компанія одержує російський газ, який прокачується через територію України, в повному обсягу. Інформоване джерело сказало агентству, що різниця в даних SPP і Eustream виникає через те, що перша компанія подає інформацію на базі заявки, яку вона подає "Газпрому" за кількістю газу, який хоче прокачати, і реального обсягу, який російська компанія погоджується поставити. Друга компанія одержує узгоджені з "Газпромом" дані від SPP, скільки має бути прокачано, і порівнює їх з тими, скільки реально було поставлено.

Джерело zhytlo.in.ua

Публікації та новини схожі

Львівський Форум ОСББ

03.10.2011
Львівський Форум ОСББ 20 вересня 2011 року в приміщенні Львівської міської ради відбувся Форум ОСББ, у якому взяло участь близько 100 осіб, серед них голови ОСББ Львівщини, представники громадських організацій, органів місцевого самоврядування.

докладніше

Нацкомпослуг планує запровадити незрозумілу схему обрахунку тарифу на холодну воду

20.12.2011
Нацкомпослуг планує запровадити незрозумілу схему обрахунку тарифу на холодну воду Введення нової схеми обрахунку тарифу на холодну воду, що Нацкомпослуг планує запровадити, призведе до того, що 97% населення платитиме й за решту 3%, а також за втрати водоканалу й за безгосподарність комунальників. А розцінки будуть наступними: за перші два куби споживання на особу в місяць – 1,5 гривні, з 2 до 6 кубів – більше, з 6 до 10 – ще більше, а після 10 – максимально. Про нову схему обрахунку тарифу на холодну воду говорили директор аналітичного центру «Інститут міста» Олександр Сергієнко, керівник житлово-комунальних програм Громадянської мережі ОПОРА Тетяна Бойко 15 грудня 2011 року в інформаційно-аналітичному агентстві «Главком».

докладніше

Правовое регулирование создания и деятельности ОСМД (ОСББ)

23.01.2012
Правовое регулирование создания и деятельности ОСМД (ОСББ) Объединение совладельцев многоквартирного дома (ОСМД) является сравнительно новой организационной формой субъектов хозяйствования в Украине, возникновение которой связано прежде всего с вопросами права собственности на жилье, управление и обслуживание жилья.

докладніше

Нові законодавчі ініціативи: чи чекати на покращення в житлово-комунальній сфері?

11.02.2013
Нові законодавчі ініціативи: чи чекати на покращення в житлово-комунальній сфері? Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства представило на громадське обговорення проекти законів, розроблені компанією «Бейкер і Маккензі»за фінансової підтримки Міжнародної фінансової корпорації (IFC) (Проект Закону України «Про внесення змін до Цивільного кодексу України щодо особливостей права власності у багатоквартирному будинку» , Проект Закону України «Про особливості права власності у багатоквартирному будинку» ).

докладніше

Юридична консультація

домовой комитет - устав и перечень правоустанавливающих документов

 Хотим создать домовой комитет. Нужен устав и перечень правоустанавливающих документов

докладніше

мы хотели бы создать ОСББ

 Мы хотели бы создать ОСББ, но при этом возникают вопросы: Зачем на первом собрании выбирать бухгалтера? должен ли он быть из жильцов дома? Это ведь должность не избираемая, а назначаемая (наёмная) не так ли? Можно ли обойтись без этого, а после нанять бухгалтера?

докладніше

чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт

 Чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт (прочистка каналізації, які оплачуються ОСББ?

докладніше

чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ

 Чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ? Чи можна самоствореному ОСББ ініціювати відміну передачі будинуку на баланс ЖЕКу?
Наразі є новобудова на стадії передачі під заселення (в КГС видають оглядові ордери).

докладніше