Головна » Новини та публікації » "Газпром": взаємини з "Нафтогазом" залежать від погашення ним боргів

"Газпром": взаємини з "Нафтогазом" залежать від погашення ним боргів

"Газпром" заявляє, що взаємини з НАК "Нафтогаз" залежать "від вирішення питання погашення заборгованості".

"Рада директорів розглянула інформацію про стан і перспективи взаємин ВАТ "Газпром" і господарюючих суб'єктів України в газовій сфері. Було відзначено, що заборгованість "Нафтогазу України" перед "Газпромом" за поставлений газ становить близько 5,3 млрд дол. У зв'язку з хронічними неплатежами "Нафтогаз України", в повній відповідності з діючим контрактом купівлі-продажу, переведено на систему передоплати. Перспективи взаємин компаній в цьому напрямі повністю залежать від вирішення питання погашення заборгованості", - говориться в повідомленні компанії "Газпром".

Також "Газпром" повідомив , що окрема увага була приділена поставкам російського газу європейським споживачам через територію України в майбутньому осінньо-зимовому періоді. Учасники засідання відзначили, що надійність цих поставок може бути забезпечена лише за умови суворого виконання "Нафтогазом України" контракту на транзит.

Джерело zhytlo.in.ua

Публікації та новини схожі

Голови ОСББ скептично оцінюють реформу ЖКГ – результати фокус-групи

20.06.2012
Голови ОСББ скептично оцінюють реформу ЖКГ – результати фокус-групи 8 червня активісти Громадянської мережі ОПОРА провели фокус-групу, щоб з’ясувати чи задоволені головиОСББ тим як виконується реформа житлово-комунального господарства України. Фокус-група відбулася в рамках проекту «Житлова реформа очима громадськості» за сприяння програми «Громадянське суспільство та належне врядування» Міжнародного фонду «Відродження».

докладніше

Створено Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та компослуг

28.08.2014
Створено Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та компослуг Президент України Петро Порошенко ліквідував НКРЕ та Нацкомпослуг, утворивши єдину комісію у цих сферах. Тексти відповідних указів від 27 серпня оприлюднено на сайті глави держави.

докладніше

Малозабезпечені сім'ї будуть менше платити за ЖКП

03.02.2012
Малозабезпечені сім'ї будуть менше платити за ЖКП Як повідомили у Головному управлінні праці та соціального захисту населення, для сімей із дітьми або особами першої чи другої групи інвалідності зменшено відсотки обов’язкової частки оплати за житлово-комунальні послуги. Наразі вона складає 10%, а не 15%, як було раніше.

докладніше

Пробное внедрение автоматической системы учета воды

03.09.2012
Пробное внедрение автоматической системы учета воды В Запорожье изучают эффективность работы и целесообразность внедрения автоматической системы дистанционного учета потребленной воды. На заседании исполкома Запорожского горсовета приняли решение о тестировании данной системы.

докладніше

Юридична консультація

соседи поставили бронированную входную дверь

 Соседи поставили бронированную входную дверь, изменив при этом направление открывания. В результате при полном ее открывании наша дверь на 30% закрывается соседней дверью, на выход остается 50-60см свободного пространства. Соответсвует ли это нормам пожарной безопасности нашей квартиры? Надо ли мне предпринимать какие-либо действия в защиту своего жилья? Куда обращаться?

докладніше

мы хотели бы создать ОСББ

 Мы хотели бы создать ОСББ, но при этом возникают вопросы: Зачем на первом собрании выбирать бухгалтера? должен ли он быть из жильцов дома? Это ведь должность не избираемая, а назначаемая (наёмная) не так ли? Можно ли обойтись без этого, а после нанять бухгалтера?

докладніше

не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ)

 Керівник ЖКО стверджує, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано? В моєму місті єдине ЖКО, яке обслуговує 10 тис. абонентів. Його керівник неодноразово демонстративно заявляє, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є так звані протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано?

докладніше

проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом

 “В нашем доме, обслуживаемом ОСББ, на 1-м этаже расположен банк, который имеет счетчики: электричества, тепла, горячей и холодной воды. Водоканал заключает договор только с ОСББ и предлагает ОСББ по отдельному договору с банком получать компенсацию. Если можете, помогите пож. найти проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом”.

докладніше