Головна » Новини та публікації » Фінансування енергоефективних проектів за рахунок коштів Револьверного фонду

Фінансування енергоефективних проектів за рахунок коштів Револьверного фонду

 

Публікації та новини схожі

Мінрегіон: Комунальники мають реагувати швидко та злагоджено

24.09.2012
Мінрегіон: Комунальники мають реагувати швидко та злагоджено Зі станом підготовки підприємств та об’єктів комунальної теплоенергетики, загальною готовністю систем життєзабезпечення до зими ознайомилися Перший віце-прем'єр-міністр України Валерій Хорошковський та Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолій Близнюк під час відвідин міста Краматорськ Донецької області. На прикладі ТОВ «Краматорськтеплоенерго», на мережах якого у минулому році сталося масштабне відключення споживачів, урядовці та керівники теплопостачальних підприємств області розглянули алгоритм дій у випадку надзвичайних подій. Також детально проаналізували роботу підприємств із запобігання аваріям.

докладніше

Верховна Рада підтримала законопроект Кабміну про ОСББ

04.09.2014
Верховна Рада підтримала законопроект Кабміну про ОСББ Верховна Рада України підтримала законопроект №2469а «Про об'єднання співвласників багатоквартирного будинку».

докладніше

Черкаські ОСББ потерпають від протиправних дій підприємств-монополістів

01.10.2012
Черкаські ОСББ потерпають від протиправних дій підприємств-монополістів Про шляхи вирішення нагальних проблем у відносинах ОСББ і підприємств-монополістів та про механізми участі громадськості у підготовці рішень на рівні Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства та профільного комітету Верховної Ради говорили голови ОСББ міста Черкаси, громадські активісти, експерти на круглому столі, що відбувся 24 вересня.

докладніше

Перезимувати українцям допоможуть фахівці зі США

22.08.2014
Перезимувати українцям допоможуть фахівці зі США До роботи Кризового енергетичного штабу Кабінету міністрів України доєднаються фахівці зі Сполучених Штатів Америки, які мають досвід роботи у надзвичайних ситуаціях в умовах обмеження або припинення енергопостачання. Склад цієї експертної групи буде сформовано уже у найближчий час.

докладніше

Юридична консультація

не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ)

 Керівник ЖКО стверджує, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано? В моєму місті єдине ЖКО, яке обслуговує 10 тис. абонентів. Його керівник неодноразово демонстративно заявляє, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є так звані протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано?

докладніше

застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом

 Я представитель инициативной группы по адресу г.Киев,ул.Мишуги 12. У нас новопостроенный дом, где мы хотим создать ОСББ, но застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом. Мы письменно объявили, как в Администрацию Киевскую так и в районную об инициативе создать ОСББ в нашем доме, но нам не дают контактных данных совладельцев, а собрать самостоятельно не представляеться возможным так как дом без внутренних отделочных работ и отопления нет и соответственно в нем пока что идут отделочные работы и владельцев не застать. а оповестить надо всех. Как выйти из ситуации?

докладніше

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше

проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом

 “В нашем доме, обслуживаемом ОСББ, на 1-м этаже расположен банк, который имеет счетчики: электричества, тепла, горячей и холодной воды. Водоканал заключает договор только с ОСББ и предлагает ОСББ по отдельному договору с банком получать компенсацию. Если можете, помогите пож. найти проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом”.

докладніше