Головна » Новини та публікації » Донеччина знову недоотримує воду - через бойові дії

Донеччина знову недоотримує воду - через бойові дії

В результаті зупинки Макіївської фільтрувальної станції зупинена подача води мешканцям Макіївки, Харцизька та прилеглих селищ Донеччини.

Зупинка сталася в результаті відновлення бойових дій – об'єкти компанії «Вода Донбасу» постраждали від обстрілів в Донецьку.

«У неділю ввечері була знеструмлена насосна станція 4 підйому каналу Сіверський Донець-Донбас. За попередніми даними виведені з ладу два масляних вимикачів 35 кВ і трансформатор, також пошкоджені лінії електропередачі. Крім того, через бойові дії знеструмлена Макіївська фільтрувальна станція, персонал знаходиться в укритті. В даний час бойові дії в районі четвертого підйому каналу СДД та Макіївської фільтрувальної станції тривають, тому виїхати до місця пошкоджень електрообладнання фахівці не мають можливості»,- йдеться в повідомленні прес-служби компанії «Вода Донбасу».

Крім того, як повідомили водопостачальні підприємства, через обстріли пошкоджена лінія електропередач 35 кВ водопровідної насосної станції в селищі Гірне.

Джерело zhytlo.in.ua

Публікації та новини схожі

Кабмін виділив 104 млн. грн. на добудову Дністровської ГАЕС

22.08.2014
Кабмін виділив 104 млн. грн. на добудову Дністровської ГАЕС На добудову першої черги Дністровської гідроакумулюючої електростанції український уряд направить залишки коштів у розмірі 103,813 млн грн із спеціального фонду державного бюджету, джерелом якого є кошти ЄС для фінансування програми з реалізації енергетичної стратегії України.

докладніше

Статистика по ОСББ в Україні

18.02.2019
Статистика по ОСББ в Україні Мінрегіон опублікував данні, що на 01 січня 2019р в країні функціонує 26 603 ОСББ. Водночас, Мінюст надає доступ до відкритого реєстру юридичних осіб, в якому на 03 січня 2019р маємо 29 751 активних ОСББ. Різниця між даними міністерств складає - 12%.

докладніше

Україна може закачати до газових сховищ іще 4,5 млрд кубометрів газу

27.08.2014
Україна може закачати до газових сховищ іще 4,5 млрд кубометрів газу Міністр енергетики і вугільної промисловості Юрій Продан заявив, що Україна може до початку осінньо-зимового сезону закачати до підземних газових сховищ до 4,5 млрд кубометрів газу.

докладніше

Анатолий Близнюк: В следующем году бороться за благоустройство станет выгодно

08.11.2012
Анатолий Близнюк: В следующем году бороться за благоустройство станет выгодно Минрегион обратится к Правительству с предложением ввести систему стимулов для победителей ежегодного всеукраинского конкурса «Населенный пункт наилучшего благоустройства и поддержки общественного порядка». Об этом сообщил Министр регионального развития, строительства и жилищно-коммунального хозяйства Украины Анатолий Близнюк во время вручения наград победителям конкурса, которое состоялось в рамках VIII Международного конгресса «Институциональные и технические аспекты реформирования жилищно-коммунального хозяйства - 2012».

докладніше

Юридична консультація

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше

мы хотели бы создать ОСББ

 Мы хотели бы создать ОСББ, но при этом возникают вопросы: Зачем на первом собрании выбирать бухгалтера? должен ли он быть из жильцов дома? Это ведь должность не избираемая, а назначаемая (наёмная) не так ли? Можно ли обойтись без этого, а после нанять бухгалтера?

докладніше

домовой комитет - устав и перечень правоустанавливающих документов

 Хотим создать домовой комитет. Нужен устав и перечень правоустанавливающих документов

докладніше