Головна » Новини та публікації » Для чого потрібна реформа ЖКГ?

Для чого потрібна реформа ЖКГ?

Публікації та новини схожі

Новий закон — нові перспективи ОСББ

10.04.2012
Новий закон — нові перспективи ОСББ З осені 2010 року громада ОСББ з різних куточків України вимагала від влади вирішити проблеми, які «сніговим клубком» накопичувалися у тих, хто взяв відповідальність за утримання власного житла. На виконання доручення Президента Уряд підготував законопроект № 8474 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо ОСББ».

докладніше

Ресурсний центр для ОСББ: Євпаторія

07.02.2012
Ресурсний центр для ОСББ: Євпаторія З 1994 року в місті Євпаторія почали створюватися об’єднання, які бажали приймати активну участь у функціонуванні та ремонті свого житлового комплексу, а саме: об’єднання співвласників багатоквартирного будинку.

докладніше

За підтримки ОПОРИ відкрито черговий Ресурсний центр для ОСББ

22.04.2012
За підтримки ОПОРИ відкрито черговий Ресурсний центр для ОСББ 19 квітня 2012 року в місті Кам`янець-Подільський урочисто відкрився Ресурсний центр підтримки та розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ). Відкриття Центру відбулося в рамках проекту Реформа міського теплозабезпечення (USAID) та організаційної підтримки Громадянської мережі ОПОРА за сприяння міської влади, Асоціації ОСББ міста Кам`янець-Подільський.

докладніше

Луганськ: Громадськість та ОСББ вимагають від обласної влади захистити мешканців будинків від «Луганськвода»

29.03.2013
Луганськ: Громадськість та ОСББ вимагають від обласної влади захистити мешканців будинків від «Луганськвода» 26 березня 2013 року у місті Луганськ за підтримки Громадянської мережі ОПОРА відбулась прес-конференція, під час якої представники ОСББ та громадських організацій закликали обласну владу розібратися з фактами порушення прав мешканців в житлових будинках з ОСББ з боку монополіста – підприємства «Луганськвода».

докладніше

Юридична консультація

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше

проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом

 “В нашем доме, обслуживаемом ОСББ, на 1-м этаже расположен банк, который имеет счетчики: электричества, тепла, горячей и холодной воды. Водоканал заключает договор только с ОСББ и предлагает ОСББ по отдельному договору с банком получать компенсацию. Если можете, помогите пож. найти проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом”.

докладніше

соседи поставили бронированную входную дверь

 Соседи поставили бронированную входную дверь, изменив при этом направление открывания. В результате при полном ее открывании наша дверь на 30% закрывается соседней дверью, на выход остается 50-60см свободного пространства. Соответсвует ли это нормам пожарной безопасности нашей квартиры? Надо ли мне предпринимать какие-либо действия в защиту своего жилья? Куда обращаться?

докладніше

домовой комитет - устав и перечень правоустанавливающих документов

 Хотим создать домовой комитет. Нужен устав и перечень правоустанавливающих документов

докладніше