Головна » Новини та публікації » Данные об обращении граждан в Минрегион

Данные об обращении граждан в Минрегион

Министерство регионального развития, строительства и жилищно-коммунального хозяйства имеет «горячую линию» для оперативных обращений граждан в случае возникновения проблем и перебоев в работе систем жизнеобеспечения в орган исполнительной власти.

Обращаться за помощью «горячей линии» нужно, если обращение в эксплуатирующие организации не дают положительных результатов. Минрегион отмечает, что в первую очередь за разъяснениями следует обращаться именно в жилищно-эксплуатационные организации. Ведь согласно Правилам предоставления услуг по централизованному отоплению, снабжению холодной и горячей водой и водоотводу и типового договора о предоставлении услуг по централизованному отоплению, снабжению холодной и горячей водой и водоотводу, утвержденных Постановлением Кабинетом министров Украины от 21.07.2005 № 630, именно на ЖЭКи и подобные учреждения возложена обязанность непосредственно реагировать на такие обращения, а также немедленно информировать граждан о причинах задержек в предоставлении услуг. Отсутствие обращения граждан непосредственно в ЖЭК существенно задержит решения проблемы.

Номер телефона «горячей линии» Минрегиона: (044) 207-18-04 (стоимость звонков – согласно тарифам операторов).

Данные по обращениям граждан, поступивших в Министерство регионального развития, строительства и жилищно-коммунального хозяйства Украины за период 25.02.2013 по 01.03.2013

Откуда поступило

Количество обращений

1

От граждан почте

61

2

От граждан на личном приеме

7

3

От Кабинета Министров Украины

21

4

От Верховной Рады Украины

6

5

От Администрации Президента Украины

2

6

От других органов

52

 

Вместе

149

Публікації та новини схожі

Для чого потрібна реформа ЖКГ?

08.02.2012
Для чого потрібна реформа ЖКГ? Загальнодержавна програма реформування та розвитку ЖКГ.

докладніше

Теплокомуненерго зекономили 60 млн кубометрів газу

16.03.2012
Теплокомуненерго зекономили 60 млн кубометрів газу За даними моніторингу використання енергоресурсів, запровадженого Мінрегіоном, підприємства теплокомуненерго зекономили за січень-лютий поточного року 60 млн. кубометрів газу. Про це повідомив перший заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Олександр Аліпов на всеукраїнській селекторній нараді з питань реформування та розвитку ЖКГ 15 березня.

докладніше

От ЖКХ и ОСМД требуют свободы львовским котам

18.06.2013
От ЖКХ и ОСМД требуют свободы львовским котам В стенах Львовского городского совета прошли общественные слушания проекта решения «О мерах защиты котов от жестокого обращения во Львове», которые, как сообщил начальник отдела общественного партнерства ЛГС Юрий Лукашевский, имели альтернативное название «О предоставлении статуса свободных котам Львова».

докладніше

Підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги та механізми соціального захисту населення в Україні

07.04.2014
Підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги та механізми соціального захисту населення в Україні Підвищення тарифів на енергоносії означає збільшення вартості послуг для населення і вимагає адекватних механізмів соціального захисту малозабезпечених домогосподарств. Експерти проекту USAID «Муніципальна реформа в Україні» розповіли про своє бачення розвитку та проблеми тарифної політики.

докладніше

Юридична консультація

на попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах

 Прошу вас допомогти у вирішенні дуже нагальної проблеми, яка виникла в нашому будинку. У зв’язку зі зловживаннями службовим становищем та халатним ставленням до роботи попередніми головами і сьогоднішнім головою у будинку виникла серйозна заборгованість перед кількома обслуговуючими організаціями. Зокрема, київенерго (1 млн.) та київводоканалом (майже 0,5 млн.). На попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах чи то за халатне ставлення до своїх обов’язків. Сьогоднішня голова спочатку взагалі не йшла на контакт з мешканцями, а тепер вирішила терміново скласти з себе всі повноваження. Будинок лишається без голови правління, а всі хто теоретично міг би замістити її не знають які наслідки це може для них мати.

докладніше

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше

чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ

 Чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ? Чи можна самоствореному ОСББ ініціювати відміну передачі будинуку на баланс ЖЕКу?
Наразі є новобудова на стадії передачі під заселення (в КГС видають оглядові ордери).

докладніше

не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ)

 Керівник ЖКО стверджує, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано? В моєму місті єдине ЖКО, яке обслуговує 10 тис. абонентів. Його керівник неодноразово демонстративно заявляє, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є так звані протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано?

докладніше