Головна » Новини та публікації » Чи вирішить законопроект №8474 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо ОСББ» проблеми нині діючих об’єднань співвласників?

Чи вирішить законопроект №8474 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо ОСББ» проблеми нині діючих об’єднань співвласників?

22 лютого 2012 року, об 11:00, в ІА «Українські новини» (вул. Еспланадна 20) пройде прес-конференція, на якій буде озвучена позиція ряду громадських організацій щодо шляхів вирішення проблем нині діючих об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, а також актуальності законопроекту №8474 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо ОСББ», який 23 лютого буде винесено на голосування у  зал Верховної Ради.

Спікери:

  • Олексій Орловський, директор програми «Громадянське суспільство та належне врядування» Міжнародного фонду «Відродження»
  • Тетяна Бойко, керівник житлово-комунальних програм Громадянської мережі ОПОРА
  • Михайло Березовчук, заступник голови Спілки власників житла України
  • Вікторія Погорєлова, голова ОСББ «Мотор»

Реєстрація журналістів на місці за редакційними посвідченнями.

Контактна особа:
Ірина Пушкар,
(044) 286-26-70
Публікації та новини схожі

Анатолій Близнюк: ОСББ мають отримати доступний механізм кредитування

20.12.2011
Анатолій Близнюк: ОСББ мають отримати доступний механізм кредитування Головним завданням держави у 2012 році буде створення механізму доступного кредитування ОСББ для здійснення капітальних ремонтів та заходів з енергоефективності будівель, вважає Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Анатолій Близнюк. Про це він сказав під час брифінгу присвяченому проблемним питанням діяльності ОСББ, що відбувся у прес-центрі Уряду в середу, 14 грудня.

докладніше

ЄК: тимчасовий контракт із Росією допоможе Україні перезимувати в теплі

23.09.2014
ЄК: тимчасовий контракт із Росією допоможе Україні перезимувати в теплі Європейська комісія пропонує Україні і Росії підписати тимчасовий газовий контракт, що діятиме до остаточного рішення Стокгольмського арбітражу, для того щоб стабільно пройти зимовий період 2014-2015 років.

докладніше

ЖКХ Запарожья потратят 2 млн грн на ремонты жилых домов

23.05.2012
ЖКХ Запарожья потратят 2 млн грн на ремонты жилых домов КП «ПРЭЖО № 4» в этом году планирует провести капитальный ремонт жилищного фонда на сумму 2 млн гривен. Сюда включены ремонт кровли (ул. Республиканская, 51, Л. Чайкиной, 62, Теннисная, 10) на сумму 427 тыс. грн. Замена инженерных сетей водо-, теплоснабжения и водоотведения (ул. Теннисная, 12, Республиканская, 61а, Союзная, 36а, Вроцлавская, 13) — сообщает Запорожский горсовет.

докладніше

Гройсман: норми споживання газу будуть переглянуті вже найближчим часом

26.08.2014
Гройсман: норми споживання газу будуть переглянуті вже найближчим часом «Найближчим часом будуть переглянуті норми споживання, думаю, можливо за тиждень, які з цього сектора заберуть корупційний чинник, і ми про нього скажемо, а це сотні мільйонів, які відмивались на газових оборудках. Ми виявили це і зупинили, щоб цього не відбувалось», - зазначив віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ В.Гройсман.

докладніше

Юридична консультація

соседи поставили бронированную входную дверь

 Соседи поставили бронированную входную дверь, изменив при этом направление открывания. В результате при полном ее открывании наша дверь на 30% закрывается соседней дверью, на выход остается 50-60см свободного пространства. Соответсвует ли это нормам пожарной безопасности нашей квартиры? Надо ли мне предпринимать какие-либо действия в защиту своего жилья? Куда обращаться?

докладніше

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше

чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ

 Чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ? Чи можна самоствореному ОСББ ініціювати відміну передачі будинуку на баланс ЖЕКу?
Наразі є новобудова на стадії передачі під заселення (в КГС видають оглядові ордери).

докладніше

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше