Головна » Новини та публікації » Через війну Україна недоотримує до 340 тис. куб. м. власного газу

Через війну Україна недоотримує до 340 тис. куб. м. власного газу

Втрати ПАТ «Укргазвидобування» в зоні військового конфлікту на Сході України збільшилися на 100 тис. куб. м природного газу щодоби. Про це повідомляє прес-служба компанії.

«У зв’язку з проведенням антитерористичної операції ПАТ «Укргазвидобування» призупинило роботу Лобачевського УКПГ, яке знаходиться в селі Щастя Луганської області. Зупинка об’єкта тягне за собою добові втрати природного газу в розмірі 100 тис. куб. м» - зазначає прес-служба ПАТ «Укргазвидобування».

Враховуючи, що свою роботу не відновили ще 4 виробничих об’єкти компанії, які також знаходяться в зоні військових дій і щодоби мали би видобувати 240 тис. куб. м. палива, компанія щодня втрачає 340 тис. куб. м. газу.

Разом із тим, у повідомленні ПАТ «Укргазвидобування» йдеться про те, що з 7 раніше захоплених УПГК, 3 відновили свою роботу. Обсяг видобутку природного газу з них становить 30 тис. куб. м газу.

Джерело zhytlo.in.ua

Публікації та новини схожі

ЖКХ Запарожья потратят 2 млн грн на ремонты жилых домов

23.05.2012
ЖКХ Запарожья потратят 2 млн грн на ремонты жилых домов КП «ПРЭЖО № 4» в этом году планирует провести капитальный ремонт жилищного фонда на сумму 2 млн гривен. Сюда включены ремонт кровли (ул. Республиканская, 51, Л. Чайкиной, 62, Теннисная, 10) на сумму 427 тыс. грн. Замена инженерных сетей водо-, теплоснабжения и водоотведения (ул. Теннисная, 12, Республиканская, 61а, Союзная, 36а, Вроцлавская, 13) — сообщает Запорожский горсовет.

докладніше

Проблеми та перспективи Консультативних центрів підтримки ОСББ в районах Києва

10.07.2012
Проблеми та перспективи Консультативних центрів підтримки ОСББ в районах Києва В ході тренінгу з впровадження енергоефективних заходів у житловому секторі, що відбувся 3 липня 2012 року, представники об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та працівники консультаційних центрів підтримки ОСББ говорили про досвід роботи консультативних центрів підтримки ОСББ у районах Києва, про результати роботи Координаційної ради з питань ОСББ, про відносини з виробниками і виконавцями житлово-комунальних послуг, про результати роботи Координаційної ради ОСББ при ПАТ «Київенерго», а також про результати енергетичних аудитів будівель.

докладніше

Фінансування енергоефективних проектів за рахунок коштів Револьверного фонду

07.03.2012
Фінансування енергоефективних проектів за рахунок коштів Револьверного фонду Револьверний фонд фінансування енергоефективних проектів в жилих будинках – механізм, за допомогою якого здійснюється стимулювання інвестування і розширення можливостей фінансування енергозберігаючих (енергоефективних) заходів, спрямованих на забезпечення енергозбереження у житлових будинках.

докладніше

ЄС закликає США експортувати нафту і газ до Європи

10.09.2014
ЄС закликає США експортувати нафту і газ до Європи Єврокомісар з торгівлі Карел де Гюхт висловив переконання, що США повинні почати експорт нафти і газу в Європу у зв'язку з геополітичною ситуацією в Європі.

докладніше

Юридична консультація

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше

домовой комитет - устав и перечень правоустанавливающих документов

 Хотим создать домовой комитет. Нужен устав и перечень правоустанавливающих документов

докладніше

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше

соседи поставили бронированную входную дверь

 Соседи поставили бронированную входную дверь, изменив при этом направление открывания. В результате при полном ее открывании наша дверь на 30% закрывается соседней дверью, на выход остается 50-60см свободного пространства. Соответсвует ли это нормам пожарной безопасности нашей квартиры? Надо ли мне предпринимать какие-либо действия в защиту своего жилья? Куда обращаться?

докладніше