Головна » Приклади запиту до КМДА

Приклади запиту до КМДА

Зразок запиту ініціативної групи до КМДА для отримання інформації з Реєстру прав власності на нерухоме майно

Голові Київської міської державної адміністрації
Попову О.П.
Шановний Олександре Павловичу!

«______»__________________20____ року створено ініціативну групу зі скликання і проведення установчих зборів об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) за адресою: м._____________,вул.____________________,_____________.
Відповідно до Закону України «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку» для проведення установчих зборів зі створення ОСББ необхідно мати точну інформацію про кількість співвласників багатоквартирного будинку (власників окремих квартир і нежитлових приміщень). В ініціативної групи з проведення установчих зборів ОСББ у вищезазначеному будинку є така інформація щодо ____________квартир із ____________. В той же час, відсутня інформація про те, за ким закріплено право власності на квартири №№_______________.
У зв’язку з цим, та враховуючи, що органи місцевого самоврядування мають право на безоплатне отримання інформації з Реєстру прав власності на нерухоме майно, та що відповідно до статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» на органи місцевого самоврядування покладений обов’язок подання допомоги власникам квартир (будинків) в їх обслуговуванні та ремонті, сприяння створенню об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, просимо Вас надати інформацію про те, за ким закріплено право власності на квартири №№_________________________________за адресою м.__________________, вул. _________________________, буд. ____________.
Це дозволить нам:
1) як співвласникам багатоквартирного будинку за адресою: м._______________, вул. __________________________, буд. ________ – точно знати, хто разом з нами є іншими співвласниками зазначеного бу¬динку, і спільно вирішувати питання володіння і користування нашим спільним майном та приймати рішення щодо належного його утримання,
2) як ініціативній групі зі скликання і проведення установчих зборів об’єднання співвласників багатоквартирного будинку – належним чином сповістити всіх власників квартир і нежитлових приміщень у будинку про скликання установчих зборів ОСББ і забезпечити правильний підрахунок голосів на них.
Будемо вдячні за оперативне надання інформації.

З повагою, члени ініціативної групи:

______________________________ / ____________________________________________
(Підпис) (Прізвище, ініціали)
______________________________ / ____________________________________________
(Підпис) (Прізвище, ініціали)
______________________________ / ____________________________________________
(Підпис) (Прізвище, ініціали)

«______» ______________________ 20 ____ р.
Зразок запиту КМДА до БТІ
Вих. №__________від____________
Начальнику Київського міського бюро технічної інвентаризації та реєстрації прав власності на об’єкти нерухомого майна
Сенчуку В.В.
Шановний Василю Володимировичу!
На даний час в місті ________________ ведеться робота зі створення об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, підтримку чому відповідно до статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Закону України «Про столицю України – місто-герой Київ» надає Київська міська державна адміністрація.
Ініціативу щодо створення ОСББ виявили і співвласники багатоквартирного будинку за адресою _________________________________________________________.
Для проведення установчих зборів зі створення ОСББ необхідно мати точну інформацію про склад та кількість співвласників багатоквартирного будинку (власників окремих квартир і нежитлових приміщень). В ініціативної групи з проведення установчих зборів ОСББ у вищезазначеному будинку є така інформація щодо ____________ квартир із ____________. В той же час, відсутня інформація про те, за ким зареєстровано право власності на квартири №№________________. У зв’язку з цим ініціативна група звернулася за наданням такої інформації до Київської міської державної адміністрації (справа №____________).
Оскільки відповідно до статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» на органи місцевого самоврядування покладений обов’язок подання допомоги власникам квартир (будинків) в їх обслуговуванні та ремонті, сприяння створенню об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, а також з метою належного обліку комунального майна, своєчасного виявлення безхазяйного майна і вжиття щодо нього передбачених законом заходів, прошу надати інформацію про те, за ким зареєстровано право власності на квартири №№_________________за адресою м. _________________, вул. ____________________, буд. __________.
Дякую за оперативність у наданні інформації.
Голова Київської міської державної адміністрації
Попов О.П. __________________

Публікації та новини схожі

Правовое регулирование создания и деятельности ОСМД (ОСББ)

23.01.2012
Правовое регулирование создания и деятельности ОСМД (ОСББ) Объединение совладельцев многоквартирного дома (ОСМД) является сравнительно новой организационной формой субъектов хозяйствования в Украине, возникновение которой связано прежде всего с вопросами права собственности на жилье, управление и обслуживание жилья.

докладніше

Минрегион формирует персональный состав Нацсовета по вопросам ОСМД

21.03.2012
Минрегион формирует персональный состав Нацсовета по вопросам ОСМД Минрегион Украины начал прием заявлений от представителей местных органов исполнительной власти, местного самоуправления, общественных организаций, объединений совладельцев многоквартирных домов, объединений профсоюзов и работодателей, субъектов хозяйствования для включения в состав Национального совета по вопросам создания и обеспечения функционирования объединений совладельцев многоквартирных домов.

докладніше

Правительство о перспективах жилищного строительства в Киеве

30.04.2012
Правительство о перспективах жилищного строительства в Киеве Перспективы жилищного строительства в столице обсуждались на совещании с участием специалистов отрасли и членов рабочей группы по координации работ по разработке Генерального плана развития Киева и его пригородной зоны до 2025 года. Генплан Киева учитывает задачи и является одним из механизмов реализации Стратегии развития города до 2025 года.

докладніше

Новий закон про ОСББ: інтереси громади чи забудовників?

20.03.2012
Новий закон про ОСББ: інтереси громади чи забудовників? Яка ж редакція законопроекту була ухвалена Верховною Радою насправді та яку підпише Президент?

докладніше

Юридична консультація

чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт

 Чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт (прочистка каналізації, які оплачуються ОСББ?

докладніше

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше

мы хотели бы создать ОСББ

 Мы хотели бы создать ОСББ, но при этом возникают вопросы: Зачем на первом собрании выбирать бухгалтера? должен ли он быть из жильцов дома? Это ведь должность не избираемая, а назначаемая (наёмная) не так ли? Можно ли обойтись без этого, а после нанять бухгалтера?

докладніше