Головна » Як створити ОСББ?

Як створити ОСББ?

Cпершу прочитайте матеріали тренінгу “Створення та діяльність ОСББ”

Якщо Ви вирsшили взяти на себе відповідальність і готові створювати ОСББ у своєму будинку, то посібник “Створення ОСББ: крок за кроком – Ваш незамінний помічник”:

Більш детально про послідовність дій для створення ОСББ читайте на сайті проекту “Реформа міського теплозабезпечення”

Публікації та новини схожі

Анатолий Близнюк уволен с должности министра Минрегиона

07.12.2012
Анатолий Близнюк уволен с должности министра Минрегиона Указом Президента Украины № 677/2012 Министр регионального развития, строительства и жилищно-коммунального хозяйства Украины Анатолий Близнюк был уволен с занимаемой должности, сообщает официальный сайт Президента Украины Виктора Януковича.

докладніше

Америка готова забезпечувати вугіллям українські ТЕС

29.08.2014
Америка готова забезпечувати вугіллям українські ТЕС Ряд американських компаній готові постачати енергетичне вугілля до України для забезпечення потреб ТЕС, доставка палива на які утруднена через зруйновану терористами інфраструктури Донбасу.

докладніше

Київ: Роль Ресурсних центрів для ОСББ у впровадженні енергоефективних заходів

28.12.2011
Київ: Роль Ресурсних центрів для ОСББ у впровадженні енергоефективних заходів Мета Ресурсних центрів для ОСББ Комплексна допомога власникам квартир, ОСББ та місцевій владі в збереженні житлового багатоквартирного фонду.

докладніше

Ціна газу в 2015 має бути нижчою, ніж $400 - Мінекономрозвитку

29.08.2014
Ціна газу в 2015 має бути нижчою, ніж $400 - Мінекономрозвитку Міністерство економічного розвитку і торгівлі України очікує, що ціна газу, імпортованого в Україну з різних джерел в 2015 році, буде нижчою за 400 доларів за тисячу кубометрів.

докладніше

Юридична консультація

проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом

 “В нашем доме, обслуживаемом ОСББ, на 1-м этаже расположен банк, который имеет счетчики: электричества, тепла, горячей и холодной воды. Водоканал заключает договор только с ОСББ и предлагает ОСББ по отдельному договору с банком получать компенсацию. Если можете, помогите пож. найти проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом”.

докладніше

на попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах

 Прошу вас допомогти у вирішенні дуже нагальної проблеми, яка виникла в нашому будинку. У зв’язку зі зловживаннями службовим становищем та халатним ставленням до роботи попередніми головами і сьогоднішнім головою у будинку виникла серйозна заборгованість перед кількома обслуговуючими організаціями. Зокрема, київенерго (1 млн.) та київводоканалом (майже 0,5 млн.). На попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах чи то за халатне ставлення до своїх обов’язків. Сьогоднішня голова спочатку взагалі не йшла на контакт з мешканцями, а тепер вирішила терміново скласти з себе всі повноваження. Будинок лишається без голови правління, а всі хто теоретично міг би замістити її не знають які наслідки це може для них мати.

докладніше

чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт

 Чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт (прочистка каналізації, які оплачуються ОСББ?

докладніше

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше