Головна » Організаційні аспекти роботи ОСББ

Організаційні аспекти роботи ОСББ

Найбільш актуальні запитання та відповіді щодо роботи ОСББ дивіться на сайті проекту “Реформа міського теплозабезпечення”
Публікації та новини схожі

Угорський реверс газу невигідний для України через завищену ціну

11.09.2014
Угорський реверс газу невигідний для України через завищену ціну «Газпром» штучно підвищив ціну на газ для Угорщини, що автоматично зробило невигідним використання реверсного маршруту поставок газу з Угорщини до України, повідомив журналістам голова оператора газотранспортної системи України «Укртрансгаз» Ігор Прокопів.

докладніше

Ресурсний центр для ОСББ: Краматорськ

09.02.2012
Ресурсний центр для ОСББ: Краматорськ Ресурсний центр ОСББ проводить роботу в режимі «гаряча лінія», надання юридичної та методичної допомоги, консультація по створенню та реєстрації нових ОСББ та ін.

докладніше

Призначено чотирьох членів Національної комісії державного регулювання у сфері комунальних послуг

23.12.2011
Призначено чотирьох членів Національної комісії державного регулювання у сфері комунальних послуг Президент України Віктор Янукович своїми Указами (№№ 1154 – 1157 від 16 грудня 2011 року) призначив чотирьох членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг.

докладніше

У Харкові тарифи на тепло зростуть на 54% для юросіб

07.10.2011
У Харкові тарифи на тепло зростуть на 54% для юросіб За словами директора КП «ХТМ» Сергія Андрєєва тариф на послуги теплопостачання зросте на 54% для приватних і бюджетних організацій.

докладніше

Юридична консультація

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше

домовой комитет - устав и перечень правоустанавливающих документов

 Хотим создать домовой комитет. Нужен устав и перечень правоустанавливающих документов

докладніше

на попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах

 Прошу вас допомогти у вирішенні дуже нагальної проблеми, яка виникла в нашому будинку. У зв’язку зі зловживаннями службовим становищем та халатним ставленням до роботи попередніми головами і сьогоднішнім головою у будинку виникла серйозна заборгованість перед кількома обслуговуючими організаціями. Зокрема, київенерго (1 млн.) та київводоканалом (майже 0,5 млн.). На попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах чи то за халатне ставлення до своїх обов’язків. Сьогоднішня голова спочатку взагалі не йшла на контакт з мешканцями, а тепер вирішила терміново скласти з себе всі повноваження. Будинок лишається без голови правління, а всі хто теоретично міг би замістити її не знають які наслідки це може для них мати.

докладніше

проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом

 “В нашем доме, обслуживаемом ОСББ, на 1-м этаже расположен банк, который имеет счетчики: электричества, тепла, горячей и холодной воды. Водоканал заключает договор только с ОСББ и предлагает ОСББ по отдельному договору с банком получать компенсацию. Если можете, помогите пож. найти проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом”.

докладніше