Головна » Використання інтернету для поширення знань з енергоефективності

Використання інтернету для поширення знань з енергоефективності

21 вересня 2009 року в Міністерстві з питань житлово-комунального господарства України відбулося засіданні експертної групи з питань з питань використання Інтернет-порталів для поширення знань з енергоефективності під головуванням заступника Міністра з питань житлово-комунального господарства І.В.Запатріної.

На засіданні від ГМ ОПОРА презентувала був презентований цільовий веб-портал для ОСББ з елементами соціальної мережі www.osbbua.org. Було прийняте рішення про взаємну інформаційну підтримку та висвітлення заходів з питань енергоефективності між Міністерством ЖКГ (офіційний сайт http://www.minjkg.gov.ua/), громадським порталом для ОСББ, який адмініструє ГМ «ОПОРА», та іншими членами експертної групи – НГО та науково-дослідними інститутами.

Публікації та новини схожі

Всі регіони, окрім Луганщини та Донеччини, готові до опалювального сезону

23.09.2014
Всі регіони, окрім Луганщини та Донеччини, готові до опалювального сезону Вже за тиждень в Україні має розпочатись опалювальний сезон.

докладніше

Моніторинг обіцянок політичних партій щодо житлової реформи

26.06.2012
Моніторинг обіцянок політичних партій щодо житлової реформи Моніторинг проводився з 1 січня 2010 року по 1 червня 2012 року в рамках проекту «Житлова реформа очима громадськості», що здійснюється Громадянською мережею ОПОРА за підтримки програми «Громадянське суспільство та належне врядування» Міжнародного фонду «Відродження».

докладніше

Відшкодування різниці нарахуванньза теплову енергію та гаряче водопостачання для ОСББ та ЖБК (Києв)

31.01.2013
Відшкодування різниці нарахуванньза теплову енергію та гаряче водопостачання для ОСББ та ЖБК (Києв) На засіданні секретаріату Координаційної ради з питань ОСББ при КМДА, 29 січня 2013 року чиновники заявили про плани щодо відшкодування для ОСББ та ЖБК різниці з нарахування за теплову енергію, яка виникла у розрахунках з ПАТ «Київенерго».

докладніше

Київ: Роль Ресурсних центрів для ОСББ у впровадженні енергоефективних заходів

28.12.2011
Київ: Роль Ресурсних центрів для ОСББ у впровадженні енергоефективних заходів Мета Ресурсних центрів для ОСББ Комплексна допомога власникам квартир, ОСББ та місцевій владі в збереженні житлового багатоквартирного фонду.

докладніше

Юридична консультація

чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт

 Чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт (прочистка каналізації, які оплачуються ОСББ?

докладніше

на попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах

 Прошу вас допомогти у вирішенні дуже нагальної проблеми, яка виникла в нашому будинку. У зв’язку зі зловживаннями службовим становищем та халатним ставленням до роботи попередніми головами і сьогоднішнім головою у будинку виникла серйозна заборгованість перед кількома обслуговуючими організаціями. Зокрема, київенерго (1 млн.) та київводоканалом (майже 0,5 млн.). На попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах чи то за халатне ставлення до своїх обов’язків. Сьогоднішня голова спочатку взагалі не йшла на контакт з мешканцями, а тепер вирішила терміново скласти з себе всі повноваження. Будинок лишається без голови правління, а всі хто теоретично міг би замістити її не знають які наслідки це може для них мати.

докладніше

чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ

 Чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ? Чи можна самоствореному ОСББ ініціювати відміну передачі будинуку на баланс ЖЕКу?
Наразі є новобудова на стадії передачі під заселення (в КГС видають оглядові ордери).

докладніше

домовой комитет - устав и перечень правоустанавливающих документов

 Хотим создать домовой комитет. Нужен устав и перечень правоустанавливающих документов

докладніше