Головна » Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні»

Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні»

Прочитати на сайті Верховної Ради.

Публікації та новини схожі

Круглий стіл: Луцькі ОСББ вирішуватимуть проблемні питання з ПАТ «Волиньгаз»

15.01.2013
 Круглий стіл: Луцькі ОСББ вирішуватимуть проблемні питання з ПАТ «Волиньгаз» У середу, 16 січня 2013 року об 11:00 у малому залі засідань Луцької міської радивідбудеться круглий стіл на тему «Вирішення проблемних питань у взаєминах ОСББ з обслуговуючими організаціями». Організатор заходу – Всеукраїнська громадська організація Громадянська мережа ОПОРА.

докладніше

Законопроект №8474: черговий успіх громадських активістів

14.12.2011
Законопроект №8474: черговий успіх громадських активістів На засіданні Комітету ВР України з питань будівництва, містобудування, ЖКГ і регіональної політики 12 грудня 2011 року громадські активісти відстояли ще дві принципові позиції в законопроекті №8474 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо ОСББ»: наполягли на заміні терміну «балансоутримання» терміном «управління будинком», а також позбавленні права забудовника призначати управителя (керуючу компанію) для будинку. На жаль, земельне питання залишається відкритим. Та найголовніше - громадськість отримала союзника в особі Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

докладніше

Помешкання на Сихові. Будинок зі Східної Німеччини.

15.11.2013
Помешкання на Сихові. Будинок зі Східної Німеччини. Мешканці сусідніх будинків так були вражені цим будинком, що в перші роки після завершення будівництва приходили сюди на екскурсію. Тут інші комунікації, скляні прозорі вхідні двері, шпалери в під’їзді та енергозберігаючі склопакети, які й досі функціонують! Сьогодні мова піде про будинок на Сихові, який спроектували й збудували архітектори та інженери зі Східної Німеччини наприкінці 80-х.

докладніше

Сферу ЖКГ выведут на должный уровень только к 2025 году

15.04.2013
Сферу ЖКГ выведут на должный уровень только к 2025 году Министерство регионального развития, строительства и жилищно-коммунального хозяйства сообщает, чтобы вывести из кризиса жилищно-коммунальное хозяйство потребуется более десятка лет.

докладніше

Юридична консультація

не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ)

 Керівник ЖКО стверджує, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано? В моєму місті єдине ЖКО, яке обслуговує 10 тис. абонентів. Його керівник неодноразово демонстративно заявляє, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є так звані протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано?

докладніше

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше

соседи поставили бронированную входную дверь

 Соседи поставили бронированную входную дверь, изменив при этом направление открывания. В результате при полном ее открывании наша дверь на 30% закрывается соседней дверью, на выход остается 50-60см свободного пространства. Соответсвует ли это нормам пожарной безопасности нашей квартиры? Надо ли мне предпринимать какие-либо действия в защиту своего жилья? Куда обращаться?

докладніше

мы хотели бы создать ОСББ

 Мы хотели бы создать ОСББ, но при этом возникают вопросы: Зачем на первом собрании выбирать бухгалтера? должен ли он быть из жильцов дома? Это ведь должность не избираемая, а назначаемая (наёмная) не так ли? Можно ли обойтись без этого, а после нанять бухгалтера?

докладніше