Головна » Закон України «Про державні соціальні стандарти та державні соціальні гарантії»

Закон України «Про державні соціальні стандарти та державні соціальні гарантії»

Прочитати на сайті Верховної Ради.

Публікації та новини схожі

Від влади треба вимагати розкриття складових коммунальних тарифів, - Тетяна Бойко

27.06.2014
Від влади треба вимагати розкриття складових коммунальних тарифів, - Тетяна Бойко Чому зросли тарифи на комунальні послуги? За що ще доведеться платити більше? Які умови поставило МВФ поруч з вимогою підвищення ціни на КП? Відповіді на це в ефірі «Громадського радіо» дає Тетяна Бойко – представник Громадянської мережі «Опора».

докладніше

У Вінниці встановлять безкоштовні газові лічильники

02.02.2012
У Вінниці встановлять безкоштовні газові лічильники ПАТ Вінницягаз приймає заяви від мешканців Вінниці, які бажають, аби їм скоріше встановили безкоштовний газовий лічильник.

докладніше

Організація надання споживачам житлово-комунальних послуг

06.06.2012
Організація надання споживачам житлово-комунальних послуг Відповідно до положень частини першої статті 29 закону «Про житлово-комунальні послуги»37 — «Особливості укладення договорів у багатоквартирних будинках», договір на надання житлово-комунальних послуг у багатоквартирному будинку укладають між власником квартири, орендарем чи квартиронаймачем (тобто споживачем) і балансоутримувачем або його уповноваженою особою (управитель має бути або балансоутримувачем об'єкту відповідно до статті 13 зазначеного закону, або уповноваженою особою балансоутримувача відповідно до договору, укладеного між ними згідно з визначенням управителя, яке наводить стаття 1 того-таки закону).

докладніше

Взаиморасчеты, учет, зарплаты и мотивация в ОСМД (ОСББ)

23.01.2012
Взаиморасчеты, учет, зарплаты и мотивация в ОСМД (ОСББ) От одного из читателей нашего сайта пришел вопрос, который вдохновил меня на написание этой статьи. Вопрос очень показательный и отражает мнение о взаиморасчетах и формировании оплат в ОСМД, поэтому я не мог не процитировать этот вопрос в некоторой моей редакции, вопрос выглядел приблизительно так: «…Как Вы распоряжаетесь деньгами? Ведь если жители платят на расчетный счет ОСББ в банк, то, как Вы, к примеру, налом платите за работы? Ведь мы с Вами понимаем, что лучше нанять, условно, студентов, и дать им по сотне гривен, чтобы они перекопали все клумбы... чем нанимать кого-то, кто выставит Вам трехэтажные счета на оплату..., а ведь всяких таких наличных операции много!?!? Как быть? Если деньги в банке, можно ли председателю объединения их снимать, нужно ли вести книгу учета и т.п. просветите плиз?».

докладніше

Юридична консультація

застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом

 Я представитель инициативной группы по адресу г.Киев,ул.Мишуги 12. У нас новопостроенный дом, где мы хотим создать ОСББ, но застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом. Мы письменно объявили, как в Администрацию Киевскую так и в районную об инициативе создать ОСББ в нашем доме, но нам не дают контактных данных совладельцев, а собрать самостоятельно не представляеться возможным так как дом без внутренних отделочных работ и отопления нет и соответственно в нем пока что идут отделочные работы и владельцев не застать. а оповестить надо всех. Как выйти из ситуации?

докладніше

соседи поставили бронированную входную дверь

 Соседи поставили бронированную входную дверь, изменив при этом направление открывания. В результате при полном ее открывании наша дверь на 30% закрывается соседней дверью, на выход остается 50-60см свободного пространства. Соответсвует ли это нормам пожарной безопасности нашей квартиры? Надо ли мне предпринимать какие-либо действия в защиту своего жилья? Куда обращаться?

докладніше

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше

не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ)

 Керівник ЖКО стверджує, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано? В моєму місті єдине ЖКО, яке обслуговує 10 тис. абонентів. Його керівник неодноразово демонстративно заявляє, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є так звані протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано?

докладніше