Головна » Закон України Про боротьбу з корупцією

Закон України Про боротьбу з корупцією

Прочитати на сайті Верховної Ради.

Публікації та новини схожі

Реверсні поставки газу дозволили Україні заощадити $500 млн

27.09.2014
Реверсні поставки газу дозволили Україні заощадити $500 млн Завдяки різниці в ціні палива з країн ЄС та Росії, реверсні поставки газу дозволили заощадити Україні 500 млн дол.

докладніше

Мінрегіон: Конкурс на кращу публікацію про ОСББ

16.08.2012
Мінрегіон: Конкурс на кращу публікацію про ОСББ Мінрегіон України та Проект ПРООН «Муніципальна програма врядування та сталого розвитку» розпочинають конкурс на кращий журналістський матеріал про успіх об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ). Публікації мають розкривати тему успішної діяльності ОСББ, зокрема, як об’єднання власними силами або за підтримки влади покращує умови життя будинку та якість комунальних послуг.

докладніше

Помешкання на Сихові. Будинок зі Східної Німеччини.

15.11.2013
Помешкання на Сихові. Будинок зі Східної Німеччини. Мешканці сусідніх будинків так були вражені цим будинком, що в перші роки після завершення будівництва приходили сюди на екскурсію. Тут інші комунікації, скляні прозорі вхідні двері, шпалери в під’їзді та енергозберігаючі склопакети, які й досі функціонують! Сьогодні мова піде про будинок на Сихові, який спроектували й збудували архітектори та інженери зі Східної Німеччини наприкінці 80-х.

докладніше

Відносини України і Росії в сфері газопостачання зайшли в глухий кут, але переговори триватимуть

27.08.2014
Відносини України і Росії в сфері газопостачання зайшли в глухий кут, але переговори триватимуть Під час переговорів у Мінську президенти Росії та України обговорили патову ситуацію із газопостачанням та домовилися про подальші консультаці. "Ми вважаємо - і я, і Президент Порошенко, - що потрібно відновити наш діалог з питань енергетики, газової енергетики", - заявив Володимир Путін.

докладніше

Юридична консультація

мы хотели бы создать ОСББ

 Мы хотели бы создать ОСББ, но при этом возникают вопросы: Зачем на первом собрании выбирать бухгалтера? должен ли он быть из жильцов дома? Это ведь должность не избираемая, а назначаемая (наёмная) не так ли? Можно ли обойтись без этого, а после нанять бухгалтера?

докладніше

чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт

 Чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт (прочистка каналізації, які оплачуються ОСББ?

докладніше

не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ)

 Керівник ЖКО стверджує, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано? В моєму місті єдине ЖКО, яке обслуговує 10 тис. абонентів. Його керівник неодноразово демонстративно заявляє, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є так звані протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано?

докладніше

чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ

 Чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ? Чи можна самоствореному ОСББ ініціювати відміну передачі будинуку на баланс ЖЕКу?
Наразі є новобудова на стадії передачі під заселення (в КГС видають оглядові ордери).

докладніше