Головна » Спільний наказ Мінпаливенерго та Мінжитлокомунгоспу України «Про затвердження Правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду»

Спільний наказ Мінпаливенерго та Мінжитлокомунгоспу України «Про затвердження Правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду»

Прочитати на сайті Верховної Ради.

Публікації та новини схожі

Тетяна Бойко в ефірі "Київського Форуму"

30.03.2014
Тетяна Бойко в ефірі "Київського Форуму" Координатор житлово-комунальних програм Громадянської мережі ОПОРА Тетяна Бойко в ефірі програми "Київський форум"

докладніше

Україна зарезервувала більше $3 млрд для покупки газу за реверсними схемами

26.08.2014
Україна зарезервувала більше $3 млрд для покупки газу за реверсними схемами "Ми зарезервували на рахунках Національного банку 3,1 млрд дол. США для купівлі газу", - зазначив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк в нещодавньому інтерв'ю українським телеканалам.

докладніше

«Пілотні» проекти з енергозбереження та модернізації у багатоквартирних будинках: хотіли, як краще, а вийшло, як завжди

29.05.2012
«Пілотні» проекти з енергозбереження та модернізації у багатоквартирних будинках: хотіли, як краще, а вийшло, як завжди 29 травня 2012 року в приміщенні інформаційної агенції «Інтерфакс-Україна» відбулася прес-конференція, на якій ОПОРА оприлюднила результати громадського моніторингу щодо виконання бюджетного фінансування проектів з енергозбереження та модернізації системи управління житлом (згідно зі Загальнодержавною програмою реформування і розвитку ЖКГ на 2009-2014 роки) на прикладі таких міст як Чернігів, Донецьк, Тернопіль, Корсунь-Шевченківський, Євпаторія, Житомир, Херсон, Павлоград, Зборів.

докладніше

Жильцы разрушаемого дома просят помощи у Президента Украины

28.03.2012
Жильцы разрушаемого дома просят помощи у Президента Украины Жители жилого дома по ул. Бойченко, 5, в Киеве просят генерального прокурора Украины Виктора Пшонку и Президента Украины Виктора Януковича вмешаться в ситуацию с разрушением дома в результате ремонта помещения на первом этаже и подвале для размещения магазина одного из национальной продуктовой сети дискаунтеров.

докладніше

Юридична консультація

на попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах

 Прошу вас допомогти у вирішенні дуже нагальної проблеми, яка виникла в нашому будинку. У зв’язку зі зловживаннями службовим становищем та халатним ставленням до роботи попередніми головами і сьогоднішнім головою у будинку виникла серйозна заборгованість перед кількома обслуговуючими організаціями. Зокрема, київенерго (1 млн.) та київводоканалом (майже 0,5 млн.). На попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах чи то за халатне ставлення до своїх обов’язків. Сьогоднішня голова спочатку взагалі не йшла на контакт з мешканцями, а тепер вирішила терміново скласти з себе всі повноваження. Будинок лишається без голови правління, а всі хто теоретично міг би замістити її не знають які наслідки це може для них мати.

докладніше

чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ

 Чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ? Чи можна самоствореному ОСББ ініціювати відміну передачі будинуку на баланс ЖЕКу?
Наразі є новобудова на стадії передачі під заселення (в КГС видають оглядові ордери).

докладніше

чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт

 Чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт (прочистка каналізації, які оплачуються ОСББ?

докладніше

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше